Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Find en ledig lejebolig i København

Lejeboliger i København

Er du på udkig efter lejebolig i København?

København er en skøn by, som emmer af liv året rundt. Hos Heimstaden har vi også forstået kvaliteten ved at bo i hovedstaden, derfor har vi et utal af ejendomme og lejeboliger netop her – vi har helt sikkert også én til dig.

København er med sit store udvalg af kulturinstitutioner, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, spisesteder, seværdigheder, parker og sin skønne beliggenhed ud til vandet, en særdeles populær by at bosætte sig i.

Især de mange studerende flytter til København, for at være tæt på deres uddannelsesinstitutioner, men familier bliver også i højere grad boende i byen, hvilket betyder, at efterspørgslen på både mindre studieboliger og kollegieværelser, og store lejligheder, som kan rumme en familie, er stor.

Nye bydele, flere lejelejligheder

København udvider hele tiden bygrænsen, for at kunne matche efterspørgslen på boliger fra de mange tilflyttere. Hos Heimstaden følger vi med udviklingen og opkøber både nyopførte og etablerede ejendomme i alle dele af byen: Mangler du en lejebolig på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Amager, Ørestad, Frederiksberg eller Storkøbenhavn? Vi har mange forskellige både nybyggede og etablerede ejendomme med lejeboliger i forskellige størrelser og prisklasser, og mulighed for at bo tæt på både byens liv og natur.

Find din lejebolig i København her

Hos Heimstaden tilbyder vi:

  • Lejelejligheder på ét til seks værelser
  • Stuelejligheder, penthouselejligheder og alt derimellem
  • Lejligheder til både store og små familier, singler og seniorer
  • Studieboliger og ungdomsboliger til dig under 35 år
  • Rækkehuse i Storkøbenhavn – bl.a. Rødovre, Lyngby og Brønshøj

Du kan finde din drømmebolig og booke en fremvisning ved hjælp af søgefunktionen på hjemmesiden.

Hvis du vil se, hvad byen kan tilbyde af spændende aktiviteter og seværdigheder, så se Københavns Kommunes hjemmeside, hvor du finder information om både kunst og kultur, vandet, grønne oaser og børnevenlige aktiviteter.

Herunder ses er et udsnit af ledige lejeboliger i København.