Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne lejligheder centralt i Ørestad

Horisonten II

Lyse og morderne lejeboliger i Ørestad

Horisonten II er beliggende i Ørestad, her finder du 71 lejeboliger der rummer tre værelser. Her er plads til både den lille og store familie og du bor tæt på indkøbsmuligheder, institutioner og natur. Ejendommen byder på lyse og funktionelle lejligheder, med praktiske planløsninger.

Med en bolig i Horisonten II, får du en lejlighed med masser af lys gennem store vinduespartier. Ejendommen består af tre længder, der omkredser til et stort, åbent fællesgård. Den fællesgård danner ramme om et fælles socialt liv for beboerne.

3 værelser
Egen altan eller terrasse
500 m. til offentlig transport
Tæt på grønne områder

Fakta om boligerne

Med en bolig i Horisonten I får du:

  • 3 værelser
  • Egen altan eller terrasse
  • Hvidt, moderne køkken
  • Elevator i alle opgange
  • Smukt lysindfald

Arkitektonisk, horisontalt særpræg

Horisonten II er omgivet af Ørestads golfbane og grønne områder, samtidig ligger i centrum af Ørestad City tæt på metro. Området er præget af at arkitektturen sprænger alle vante rammer og bidrager til områdets atmosfærer. Ejendommens facade varierer, da nogle er hvide, andre er beklædt med rødbrune eller sandfarvede teglsted. Ligeledes er den opført med varierende højde på tagryggen.

Med en bolig i Horisonten II, bor man tæt på naturen og få minutters metrotur til København K. Til hver lejlighed får man et privat uderum i form af en altan eller terrasse. Ejendommen har ligeledes en fælles gårdområde, som byder til et socialt samvær og naboskab.

Horisonten stod færdigt i 2007 og blev tegnet af Arkitema.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning