Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rummelige lejeboliger centralt på Amagerbrogade

Amagerbrogade 102 & Lærdalsgade 1

Indbydende lejeboliger på Amager - tæt på by og vand

På hjørnet af Amagerbrogade og Lærdalsgade finder du 19 rummelige og lyse lejeboliger fordelt på to til fem værelser. De små og store boliger henvender sig til både små og store familier, par, singler og seniorer, der holder af byens puls og naturens ro.

Med en lejlighed på Amagerbrogade bor du midt i byen med mange caféer og indkøbsmuligheder på gaden – og samtidig ligger Amager Strandpark og Amager Fælled blot en kort cykeltur væk.

Den velholdte rødstensejendom fra 1892 har store hvide vinduespartier, der lukker masser af lys ind og skaber et flot lysindfald i boligerne.

2-5 værelser
Mange indkøbsmuligheder
Amagerbro Metrostation i gåafstand
Tæt på Amager Strandpark
Heimstaden lejeboliger med plads til alle

Fakta om lejeboligerne

Lejlighederne varierer i størrelsen fra 57 og 100 m², så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Boligerne byder alle på funktionelle planløsninger, hvilket gør dem lette at indrette.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 102 & Lærdalsgade 1 får du:

  • 2-5 værelser
  • Gode planløsninger
  • Lyse rum
  • Skoler og institutioner i området
  • Gode transportmuligheder tæt på
  • Cykelafstand til grønne områder og vandet
  • Gåafstand til indkøb, caféer og shopping.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Bo på attraktive Amager med alt indenfor rækkevidde

Amager er en bydel fyldt med charme og liv - med masser af specialbutikker, restauranter, kulturliv og caféer. Her finder du den perfekte kombination af det pulserende byliv, grønne vidder på Amager Fælled og livet ved vandet langs Amager Strandpark. Holder du af et aktivt fritidsliv, kan du benytte de mange sports- og idrætsmuligheder i området: fodboldklubber, træningscentre, svømmehaller og meget mere.

Området byder kort sagt på, alt hvad du har brug for indenfor rækkevidde, enten tid fods, på cykel eller med offentlig transport.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning