Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne lejeboliger med central beliggenhed i Valby

Pontoppidanparken

Moderne lejeboliger tæt på by og grønne områder

Pontoppidanparken er beliggende i et af Valbys nye boligområder, Valby Maskin Fabrik, på den tidligere FL Smidth grund. Her finder du 54 rummelige lejligheder fordelt på to til fem værelser, med plads til både den lille og store familie, singler og seniorer. Med en lejebolig i Pontoppidanparken bor du tæt på indkøbsmuligheder, daginstitutioner, fitness samt offentlig transport. Samtidig bor du i gåafstand til områdets grønne, rekreative områder, som Vestre Kirkegård, Valby Parken og Søndermarken, der byder på mulighed for ophold, løbe- og gåture.

2-5 værelser
Tæt på Søndermarken og Valbyparken
Fælles, grøn gårdhave
Kort afstand til Ny Ellebjerg Station

Familievenlige lejligheder

De 54 lyse lejeboliger i Pontoppidanparken er fordelt på to til fem værelser med elevator i alle opgange. Ejendommen er opført i 2012 med fokus på funktionelle planløsninger og tidsløse materialer i top kvalitet. Ejendommens åbne karré byder på en hyggelig, fælles gårdhave med legeplads til de mindste.

Alle lejligheder er indrettet med gulvvarme overalt i lejlighederne, et hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer samt lyst badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Det er muligt at leje en p-plads i parkeringskælderen under ejendommen.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejlighederne.

Se ledige boliger

Bo i et af Valbys spirende boligområder

Ejendommen er beliggende i hjertet af Valby Maskin Fabrik; et af Valbys nye boligområder, som er i rivende udvikling. Området er beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej i Valby, tilbagetrukket fra Gammel Køge Landevej med udsigt til de små grønne byrum imellem ejendommene. Her bor du i et familievenligt område tæt på byen, hvor der er plads til leg og hygge tæt på byens puls og grønne områder.

Området henvender sig i særdeleshed til dig, der godt kan lide arkitektur af høj kvalitet, et godt nærmiljø med caféer og restauranter, grønne områder og byens liv lige i nærheden. Indenfor gå- eller cykelafstand finder du det lokale shopping center Spinderiet samt hyggelige cafeer, spisesteder og specialbutikker på Valby Langgade.

Se ledige boliger
~1000 meter
~550 meter
~1000 meter
~1,1 kilometer
~800 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning