Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger i charmerende ejendomme på Amager

Amagerbrogade 142-144

Lejeboliger i charmerende ejendomme på Amager

Centralt på Amager finder du Amagerbrogade 142-144, der byder på 12 lyse lejeboliger. Lejlighederne er fordelt på 1-2 værelser på mellem 34 og 69 m² og henvender sig særligt til singler, par, studerende og seniorer.
Som beboer har du alt, hvad du har brug for inden rækkevidde: mange indkøbsmuligheder, specialbutikker, caféer, træningscenter samt gode transportmuligheder, så du nemt kan komme til Indre By.

1-2 værelser
Caféer og restauranter tæt på
Nær bus og metro
Amager Strandpark i cykelafstand
Lejeboliger på Amagerbrogade udlejet af Heimstaden

Fakta om lejeboligerne

De to charmerende ejendomme på Amagerbrogade 142-144 er opført i 1884 og fremstår i velholdt stand med lyse, pudsede murstensfacader. På første til tredje sal ligger de 12 lejeboliger med 1-2 lyse værelser og gode planløsninger. Der er erhvervslejemål i stuen.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 142-144 får du:

  • 1-2 værelser
  • 34 og 69 m²
  • Godt lysindfald
  • Funktionelle plantegninger
  • Mange indkøbsmuligheder
  • Bademuligheder ved Amager Strandpark og Islands Brygge
  • Nær spisesteder og cafeer
  • Amager Strandpark blot en cykeltur væk
  • Gode transportmuligheder

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Bo i et hyggeligt område - med vand og natur tæt på

På Amager finder du alt, hvad du har brug for indenfor rækkevidde. Den populære bydel byder på kultur- og koncertoplevelser, hyggelige caféer, specialbutikker og masser af indkøbsmuligheder. Her bor du midt i det pulserende byliv og kun en kort cykeltur væk fra de grønne oaser på Amager Fælled og livet ved vandet langs Amager Strandpark.
Derudover er der rig mulighed for et aktivt fritidsliv med sportsklubber, træningscentre og svømmehaller, og skal du til Indre by kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med offentlig transport.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning