Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Herskabelige lejligheder på en af Østerbros mest mondæne adresser

Upsalagade

Ekslusive og rummelige lejligheder på eftertragtet gade på Indre Østerbro

Upsalagade 6 består af 12 attraktive lejligheder i det eftertragtede Svenskerkvarter på Indre Østerbro. Lejeboligernes størrelse spænder fra 115-174 m² fordelt på tre til syv lyse værelser med mange indretningsmuligheder. Her bor du i en velholdt, klassisk ejendom med smukke facadeudsmykninger, flot loftshøjde og store vinduespartier. Boligerne henvender sig til dig, der ikke går på kompromis med beliggenhed - og som lægger vægt på at bo i rolige, herskabelige rammer.

Upsalagade er anlagt omkring i år 1890 og opkaldt efter den svenske by Upsala. Den indgår i det lille kvarter, hvor gaderne har navne efter byer i Sverige. Nabogaden, Stockholmsgade, byder på fordybelse i Den Hirschsprungske Samling og Statens Museum for Kunst - og indenfor en radius af 600 meter finder du både hyggelige caféer, indkøb, skoler, daginstitutioner og Østerport Station. Samtidig kan du nyde en fredelig gåtur eller aktiv løbetur i områdets grønne oaser som idylliske Østre Anlæg, Kongens Have og Kastellet.

3-7 værelser
Mange indkøbsmuligheder
Nabo til Østre Anlæg
600 m til Østerport Station

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning