Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre lejligheder på rolig gade på atmosfærefyldte Amagerbro

Sverrigsgade 22

Flotte lejligheder på eftertragtet beliggenhed på Amagerbro nær indkøb og grønne områder

Sverrigsgade 22 består af 10 lækre lejeboliger med attraktiv beliggenhed centralt på Amagerbro på Amager. Her finder du lyse lejligheder med gode planløsninger, der gør boligerne lette at indrette. Den flotte ejendom er opført i 1897 og fremstår velholdt i sandfarvede og hvide nuancer med store vinduespartier.

Sverrigsgade er en fredelig gade med charmerende historiske ejendomme, der giver følelsen af at befinde sig år tilbage i tiden. Her bor du blot et par minutters gang til pulserende Amagerbrogade med gode indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder - samt Amagerbros metrostation, der nemt og hurtigt bringer dig omkring til Københavns andre bydele. Inden for rækkevidde finder du også Københavns Universitet, Amager Fælleds vilde natur, Christianshavns hyggelige kanaler og Havnebadet Islands Brygge, mens en cykeltur på blot 10 minutter fører dig til Indre By.

10 lejligheder
Mange indkøbsmuligheder tæt på
400 m til Amagerbro Station
Nær Amager Fælled og Havnebadet Islands Brygge

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning