fbpx

Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

Velkommen hos Heimstaden

Kort om os

Heimstaden er et af nordens største ejendomsselskaber med fokus på boligudlejning. Vi erhverver, udvikler og forvalter mere end 36.000 boliger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland. 

Vores ambition er bidrage til en positiv boligudvikling med forskellige boligtyper. Derfor består ejendomsporteføljen af både nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet. Vi vil gerne give vores kunder en excellent oplevelse, når I bor i en af vores ejendomme. Derfor fokuserer vi på at sikre velfungerende ejendomme i høj kvalitet og tilbyde kundeservice i særklasse. Heimstaden er en del af det af det norske investeringsselskab Fredensborg A/S. Den danske del af koncernen blev etableret i 2017 efter Heimstaden opkøbte selskabet Nordic Property Management A/S.

Fælles værdier

På tværs af alle lande arbejder vi ud fra ét fælles værdisæt. Med dette lægger vi grundstenene til både at styrke vores samarbejde med hinanden og kommunikationen med dig som kunde.

Omsorg

Vi tager hensyn til vores medarbejdere, partnere og kunder og samfund. Vi tager hånd om vores ejendomme og værner både om boligforhold og holdbarhed.

Nytænkning

Vi vil være fleksible, åbne, innovative og forandringsparate. Vi påskønner mangfoldighed og forskelle, og leder hele tiden efter nye måder af fremme både vækst og produktivitet.

Autencitet

Vi tager ansvar for vores handlinger og for at skabe værdi for vores kunder og interessenter. Vi arbejder for at finde nye langsigtede og holdbare løsninger, der både styrker sammenhold og boligmiljø.

Strategi

Vores strategi bygger på fire hjørnesten, der hviler på ét fælles værdisæt.

En værdistyret organisation

Vi arbejder i fællesskab for at skabe en virksomhedskultur, der altid har kunden i centrum. Samtidig ønsker vi at være en attraktiv arbejdsgiver, der engagerer og involverer medarbejderne, så de også får lyst til at anbefale virksomheden til andre potentielle medarbejdere.

Excellent kundeservice og unikke kundeoplevelser

Vi skal have en dyb forståelse for kundernes behov og de forskelle, som findes på tværs af landene. Vores ambition er at tilbyde et trygt og sikkert hjem i høj kvalitet og samtidig skabe positive oplevelser med kunderne. Som et led i dette arbejder vi løbende på at forbedre den tekniske kvalitet, handle hurtigt og finde nye gode digitale løsninger.

Holdbar og lønsom vækst

Vores målsætning er at være det foretrukne boligselskab i Europa ved at give kunderne de bedste oplevelser og boligforhold gennem hele deres lejetid. De gode medarbejdere i Heimstaden fokuserer på at tilbyde kundeservice i særklasse og arbejder løbende for at finde de bedste løsninger til gavn for kundernes oplevelser.

Bæredygtig forandring og boligudvikling

Til både vores ejendomme og materialer tager vi hensyn til miljøet og sociale forhold.

Vi arbejder for at bygge langsigtede relationer til både vores kunder, finansielle institutioner, det offentlige og vores investorer.