Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os
Om os

Velkommen til
Heimstaden

Kort om Heimstaden

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa.

Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige vores lejeres hverdag gennem boliger med omtanke.

Heimstaden Danmarks portefølje består både af nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet med lejemål til private og erhverv. 

Heimstaden blev grundlagt i Sverige i 1998 og har været etableret på det danske marked siden 2014 (under Fredensborg A/S frem til 2015). Heimstaden Danmark tæller i dag godt 130 medarbejdere, der arbejder ud af vores kontorer i København og Horsens.

Koncernen talte med udgangen af Q1 2020 i alt 1.138 ansatte.

Heimstaden har norske Fredensborg A/S og de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension som primære ejere.

Fælles værdier

På tværs af alle lande arbejder vi ud fra ét fælles værdisæt. Med dette lægger vi grundstenene til både at styrke vores samarbejde med hinanden og kommunikationen med vores lejere.

Vi udviser omtanke

care-orange

Vi tager hensyn til vores medarbejdere, beboere, samarbejdspartnere og det samfund vi er en del af. Vi tager hånd om vores ejendomme og værner både om boligforhold og bæredygtighed.

Vi er nytænkende

dare-orange

Vi er fleksible, åbne for nye ideer og forandringsparate. Vi påskønner mangfoldighed og forskelle, og leder hele tiden efter nye måder af fremme både service, vækst og produktivitet.

Vi er autentiske

share-orange

Vi tager ansvar for vores handlinger og for at skabe værdi for vores beboere og samarbejdspartnere. Vi arbejder for at finde nye langsigtede og holdbare løsninger, der både styrker sammenhold og boligmiljø.

Heimstadens strategi

Vores strategi bygger på fire hjørnesten, der hviler på et fælles værdisæt.

En værdidrevet organisation

Vi arbejder i fællesskab for at skabe en virksomhedskultur, der altid har kunden i centrum. Samtidig ønsker vi at være en attraktiv arbejdsgiver, der engagerer og involverer medarbejderne.

Enestående kundeoplevelser

Vores målsætning er at være det foretrukne boligselskab i Europa ved at give beboerne de bedste oplevelser og boligforhold gennem hele deres lejetid. Vi har en indgående forståelse for beboernes behov, er tilgængelige og tør tænke i løsninger for den enkelte.

Bæredygtig forandring og udvikling

Vi fokuserer på kontinuerlig forbedring og udvikling af vores porteføljes tekniske kvalitet, driftsomkostninger og energieffektivitet. Når vi renoverer ejendomme, arbejder vi aktivt med omhu og omtanke for at bevare de arkitektoniske egenskaber for ejendommen, ligesom vi prioriterer æstetiske og bæredygtige materialer i nyproduktion.

Bæredygtig og lønsom vækst​

Vi etablerer stærke og langsigtede forbindelser med finansielle institutioner, investorer og de lokale kommunale myndigheder. Vores forretning er gennemsyret af afbalanceret risikostyring.