Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus
Om os

Velkommen til
Heimstaden

Kort om Heimstaden

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa.

Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige vores lejeres hverdag gennem boliger med omtanke.

Heimstaden Danmarks portefølje består både af nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet med lejemål til private og erhverv. 

Heimstaden blev grundlagt i Sverige i 1998 og har været etableret på det danske marked siden 2014 (under Fredensborg AS frem til 2015). Heimstaden Danmark tæller i dag godt 220 medarbejdere, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Horsens.

Koncernen talte ved udgangen af Q4 2020 over 1.300 ansatte i syv lande.

Heimstaden har norske Fredensborg AS og de svenske pensionsselskaber Alecta, Folksam og KPA Pension som primære ejere.

Den 15. januar 2021 blev HD Ejendomme en del af Heimstaden.
Vi arbejder pt. på at skabe en god integration af vores ejendomsportefølje, organisation og dagligdag. Indtil da fortsætter leje- og leverandøraftaler som hidtil.

Fælles værdier

På tværs af alle lande arbejder vi ud fra ét fælles værdisæt. Med dette lægger vi grundstenene til både at styrke vores samarbejde med hinanden og kommunikationen med vores lejere.

Care

care-orange

Vi udviser omtanke: Vi tager hensyn til vores medarbejdere, beboere, samarbejdspartnere og det samfund vi er en del af. Vi tager hånd om vores ejendomme og værner både om boligforhold og bæredygtighed.

Dare

dare-orange

Vi er nytænkende: Vi er fleksible, åbne for nye ideer og forandringsparate. Vi påskønner mangfoldighed og forskelle, og leder hele tiden efter nye måder at fremme både service, vækst og produktivitet.

Share

share-orange

Vi er autentiske: Vi tager ansvar for vores handlinger og for at skabe værdi for vores beboere og samarbejdspartnere. Vi arbejder for at finde nye langsigtede og holdbare løsninger, der både styrker sammenhold og boligmiljø.

Heimstadens strategi

Vores strategi hviler på seks søjler, der alle er orienteret mod at indfri vores vision: at forenkle og berige vores lejeres hverdag gennem boliger med omtanke.

BEBOERTILFREDSHED

 • Et godt boligmiks med tilgængelige lejeboliger i en tidssvarende kvalitet, ekstra serviceydelser og en beboertilfredshed, der overgår beboerens forventninger.
 • Højt serviceniveau, som forenkler og beriger vores lejeres hverdag – i dag og i morgen.

EXCEPTIONEL ARBEJDSPLADS

 • En transparent, passioneret og værdidrevet kultur med kompetente og engagerede medarbejdere.
 • Et attraktivt og moderne arbejdsmiljø, lige muligheder og høj grad af mangfoldighed kombineret med inspirerende og inkluderende ledelse.

INNOVATIV FORVALTNING

 • Et digitalt økosystem, der bidrager til de bedste brugeroplevelser for beboerne, med digitale tjenester, der gør hverdagen lettere og sjovere.
 • Tilpassede produkter og løsninger baseret på vores kunders behov, ønsker og livsstil.

BÆREDYGTIG OG LØNSOM VÆKST

 • Fortsat ekspansion i Europa gennem både organisk vækst og opkøb samt investeringer i en grøn platform.
 • Stærke relationer med kommuner, finansielle institutioner og investorer.
 • En lydhør og effektiv organisation, der drager fordel af koncernens fulde potentiale og synergier.

BÆREDYGTIG UDVIKLING

 • I tråd med FN’s Global Compact og Verdensmålene har vi fokus på at forbedre vores sociale, miljø- og klimamæssige aftryk.
 • Vi udarbejder prognoser for og styrer risici samt sikrer, at vi overholder politikker og processer.
 • Differentiering gennem samarbejde med udvalgte leverandører for at fremskynde miljømæssige og sociale forbedringer i hele værdikæden.

SAMFUNDSANSVARLIG ROLLEMODEL

 • Omtanke for medarbejdere, vores beboere og samarbejdspartnere for at gøre en positiv forskel i deres liv og i samfundet.
 • Udveksling af viden og ekspertise baseret på overbevisningen om, at vækst bygger på samarbejde
 • Partnerskaber og sponsorater der kommer vores beboere til gode og bidrager til de lokalsamfund, hvor vi opererer.