Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

Velkommen hos Heimstaden

Kort om os

Heimstaden er et af Nordeuropas største ejendomsselskaber. Vi opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige vores lejeres hverdag gennem boliger med omtanke.

Heimstaden Danmarks portefølje består både af nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet med lejemål til private og erhverv.

Heimstaden blev grundlagt i Sverige i 1998 og blev i 2005 opkøbt af norske Fredensborg A/S. Heimstaden har været etableret på det danske marked siden 2014 (under Fredensborg A/S frem til 2017). Heimstaden Danmark tæller i dag knap 100 medarbejdere, der arbejder ud af vores kontorer i København og Horsens.

Fælles værdier

På tværs af alle lande arbejder vi ud fra ét fælles værdisæt. Med dette lægger vi grundstenene til både at styrke vores samarbejde med hinanden og kommunikationen med vores lejere. 

Omsorg

Vi tager hensyn til vores medarbejdere, beboere, samarbejdspartnere og det samfund vi er en del af. Vi tager hånd om vores ejendomme og værner både om boligforhold og bæredygtighed.

Nytænkning

Vi vil være fleksible, åbne, innovative og forandringsparate. Vi påskønner mangfoldighed og forskelle, og leder hele tiden efter nye måder af fremme både vækst og produktivitet.

Autenticitet

Vi tager ansvar for vores handlinger og for at skabe værdi for vores beboere og samarbejdspartnere. Vi arbejder for at finde nye langsigtede og holdbare løsninger, der både styrker sammenhold og boligmiljø.

Strategi

Vores strategi bygger på fire hjørnesten, der hviler på ét fælles værdisæt.

En værdistyret organisation

Vi arbejder i fællesskab for at skabe en virksomhedskultur, der altid har kunden i centrum. Samtidig ønsker vi at være en attraktiv arbejdsgiver, der engagerer og involverer medarbejderne, så de også får lyst til at anbefale virksomheden til andre potentielle medarbejdere.

Excellent kundeservice og unikke kundeoplevelser

Vi skal have en dyb forståelse for kundernes behov og de forskelle, som findes på tværs af landene. Vores ambition er at tilbyde et trygt og sikkert hjem i høj kvalitet og samtidig skabe positive oplevelser med kunderne. Som et led i dette arbejder vi løbende på at forbedre den tekniske kvalitet, handle hurtigt og finde nye gode digitale løsninger.

Holdbar og lønsom vækst

Vores målsætning er at være det foretrukne boligselskab i Europa ved at give kunderne de bedste oplevelser og boligforhold gennem hele deres lejetid. De gode medarbejdere i Heimstaden fokuserer på at tilbyde kundeservice i særklasse og arbejder løbende for at finde de bedste løsninger til gavn for kundernes oplevelser.

Bæredygtig forandring og boligudvikling

Til både vores ejendomme og materialer tager vi hensyn til miljøet og sociale forhold.

Vi arbejder for at bygge langsigtede relationer til både vores kunder, finansielle institutioner, det offentlige og vores investorer.