Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Tilmeld dig Heimstadens boligagent

Boligagent

Din personlige boligagent

Opret en gratis boligagent hos Heimstaden og modtag en e-mail, så snart når der kommer ledige boliger, som matcher din søgning.

Du kan både oprette boligagenter ud fra søgeord, adresse og blandt boligtyper, der matcher lige netop dine behov.

Vær opmærksom på at din boligagent kun søger på det indtastede – så tjek en ekstra gang, at du har tastet korrekt.

Hvad søger du?

Boligareal:
Værelser:
Husleje:

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores persondata- & cookiepolitik.

Gode råd til din boligagent

Heimstaden tilbyder tilgængelige lejeboliger i en tidssvarende kvalitet til både den lille og store familie, singler og studerende. Derfor har vi ikke lange ventelister, som gør det umuligt at komme ind på boligmarkedet, når behovet opstår.*

Med en boligagent får du besked, så snart en ledig bolig bliver slået op på vores boligside – og du kan blive blandt de første, der booker en fremvisning hos vores udlejningskonsulenter.

Du kan oprette så mange boligagenter, du ønsker, med forskellige søgekriterier.

* Bemærk: nogle af vores studieboliger har ventelister, som håndteres af CIU og RIU. For at komme på venteliste til disse, skal du oprette en profil s.dk og skrive dig op. Du kan se, hvilke studieboliger der håndteres af hhv. Heimstaden og CIU/RUI på vores ejendomssider.  

Afmelding af din boligagent

Du modtager hver fjerde måned en fornyelsesanmodning for hver boligagent, du opretter. Din boligagent bliver herefter automatisk slettet, hvis du ikke fornyer den.

Har du allerede fundet din drømmebolig – eller fortrudt din boligagent – kan du til enhver tid afmelde den i bunden af de e-mails, du modtager, med ledige boliger. Bemærk: hvis du har flere boligagenter vil du fortsat modtage e-mails, når der er match på disse.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores persondata- & cookiepolitik.