Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse lejeboliger på Amager tæt på vand og grønne områder

Amagerbrogade 128

Lyse lejeboliger på Amager tæt på vand og grønne områder

På Amagerbrogade 128 finder du 10 lyse lejeboliger i forskellige størrelser. Lejlighederne byder på 2-4 værelser, så her er plads til både familier, par, singler og seniorer.
Fra boligen bor du tæt på caféer og indkøbsmuligheder, og så er du blot en cykeltur fra Amager Strandpark, hvor du kan nyde det rolige liv ved vandet.

2-4 værelser
Amager Strandpark tæt på
Gåafstand til caféer og restauranter
Gode transportmuligheder
Lejeboliger til den lille familie

Fakta om lejeboligerne

Den velholdte rødstensejendom fra 1904 er en klassisk ejendom bygget af gode materialer. De 10 lyse lejeboliger ligger på første og anden sal med lyse vinduer, der lukker giver et flot lysindfald. Boligerne varierer i størrelse fordelt på to til fire værelser - alle med gode planløsninger, hvilket gør dem lette at indrette. Der er erhvervslejemål i stuen.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 128 får du:

  • 2-4 værelser
  • 71 og 90 m²
  • Lyse rum
  • Funktionelle planløsninger
  • Skoler og institutioner i området
  • Bus og metro i gåafstand
  • Tæt på Indkøb, caféer og shopping
  • Fitnesscenter og svømmehal tæt på

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Bo i attraktivt område med alt indenfor rækkevidde

Amager er en populær bydel, der byder på masser af specialbutikker, indkøbsmuligheder, restauranter og caféer. Her finder du den perfekte kombination af det pulserende byliv, grønne oaser på Amager Fælled og livet ved vandet langs Amager Strandpark. Området rummer rig mulighed for et aktivt fritidsliv med sportsklubber, træningscentre og svømmehaller, og skal du til Indre by kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med offentlig transport.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning