Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Farverige lejeboliger i Ørestads nye, grønne omgivelser

Bella Hus

Farverige lejeboliger i Ørestads nye, grønne boligkvarter

Bella Hus er en nyere ikonisk ejendom i Ørestad, som byder på 62 lyse lejeboliger fordelt på 70-112 m². Lejlighederne rummer 2-4 værelser - alle med egen altan, hvorfra du kan nyde udsigten over byens liv og Amager Fælleds vilde natur.

Med en lejebolig i Bella Hus bliver du en del af det spirende Bellakvarter tæt på by, natur og metro. Her er plads til både små og store familier, par, singler og seniorer, der lægger vægt på at bo nær grønne åndehuller med plads til både fællesskab, privatliv, leg og afslapning.

Boligerne har alle store vindues- og glaspartier, som sørger for et smukt lysindfald, så rummene fremstår lyse og indbydende. Unikt ved lejlighederne er de karakteristiske altaner, der er opført i farvet glas i forskellige nuancer. Herfra kan du nyde en rolig stund og følge årstidernes skifte.

2-4 værelser
Gåafstand til metrostation
Amager fælled som nabo
Mange indkøbsmuligheder
Heimstaden lejeboliger med plads til alle

Fakta om boligerne

På Ørestads Boulevard 47 finder du elegante Bella Hus. Den hvidpudsede ejendom er opført i 2007 og består af syv etager, hvoraf der er gode fælleslokaler på fjerde etage og erhvervslejemål i stuen. De 62 lejeboliger varierer i størrelsen 70-112 m².

Med en lejebolig i Bella Hus får du:

  • 2-4 værelser
  • Flotte vinduespartier
  • Moderne planløsninger
  • Egen altan
  • Materialer i god kvalitet
  • Fælleslokaler
  • Indkøbs- og shoppingmuligheder i gåafstand
  • Nær Metrostation
  • Skoler, institutioner og gymnasium tæt på
  • Natur og vand ved Amager Fælled og Islands Brygge
Bella Hus lejeboliger centralt i Ørestad ved Bella Center metrostation

Bo i moderne bydel omgivet af grønne oaser

Ørestad er en attraktiv bydel i København, hvor der er plads til at nyde bylivet med shopping og kultur – med Amager Fælleds imponerende vilde natur som nærmeste nabo. Området er kendetegnet ved sine friske luft, grønne vidder, funktionelle boliger og gode infrastruktur. Herfra kommer du til Kongens Nytorv på 11 minutter med metroen, og Islands Brygge er blot en cykeltur væk.

Bella Hus er beliggende i det nye kvarter, Bellakvarter, som byder på grønne gårdrum, Byparkens oase, den hyggelige Bella Byhave samt legepladser til de mindste.

Som beboer i Bella Hus har du alt, hvad du skal bruge indenfor gåafstand: Indkøb, shopping og biografer i Danmarks største shopping center Field’s, caféer, skoler og institutioner samt mulighed for store koncertoplevelser i Royal Arena.

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning