Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger med en unik beliggenhed på Teglholmen

Kanalkanten

Lejeboliger med en unik beliggenhed på Teglholmen

Kanalkanten er 119 lejeboliger med en unik beliggenhed i Københavns kanalby på Teglholmen – en bydel med kanaler, hyggelige gårdrum og et pulserende nærmiljø. Med en placering ud mod den ene af Teglholmens kanaler, kommer du til at bo centralt på Teglholmen. Det betyder, at indkøbsmuligheder, den nye skole i Sydhavnen og flere daginstitutioner ligger en kort gåtur fra din bolig. I det hele taget er alt det der gør, at logistikken nemt går op i forhold til arbejde, indkøb og børn mindre end 500 meter fra din nye bopæl.

Fakta om lejlighederne

  • 119 lejeboliger
  • 2-4 værelser
  • Egen altan eller terrasse
  • Køkken-alrum
  • Vaskesøjle
  • Elevator i ejendommen
  • Mulighed for parkeringsplads i det nærliggende parkeringshus

Et attraktivt nabolag omgivet af vand

Teglholmen er et af byens mest attraktive nabolag – af gode grunde. Området har alt hvad du skal bruge for at få hverdagen til at hænge sammen. Foruden en unik beliggenhed omgivet af vandet, er du med mindre end fire km til København K tæt på byens mange mulighede. 

Teglholmen har et godt nærmiljø med adskillige indkøbsmuligheder, caféer, restauranter, butikker, skoler og daginstitutioner.

Restaurant

~500 meter

Indkøb

~290 meter

Off. transport

~450 meter

Børnehave og skole

~600 meter

København K

~4 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning