Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Familievenlige lejeboliger i Valby

Brombærparken A

Lyse lejeboliger i Valbys spirende boligområde

På den tidligere FLSmith grund i Valby mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej finder du det spirende boligområde Valby Maskinfabrik. Her ligger ejendommen Brombærparken A med sine 102 lyse boliger, heraf 68 lejeboliger, hvor der er plads til både familier, par, singler og seniorer.

Boligerne, som er fra 2007, fordeler sig på to til fire værelser, og flere med store altaner mod øst og syd, eller egen terrasse, så udsigten kan nydes til fulde over den solrige, grønne gård.

I Brombærparken bor du kort fra byens pulserende liv og offentlig transport – midt i Valbys fredelige og familievenlige omgivelser.

2-4 værelser
Nær grønne områder
Hyggeligt gårdareal
Tæt på offentlig transport
Heimstaden_Brombaerparken_Valby_lejeboliger

Fakta om lejeboligerne

  • 2-4 værelser
  • Flere med egen altan eller terrasse
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Smukt lysindfald
  • HTH-køkken

Der kan ansøges om husdyrhold af mindre hund eller kat.

Se ledige boliger
Heimstaden_Brombaerparken_Valby_lejeboliger

Grønt samlingspunkt for både små og store

Brombærparkens karréstruktur omslutter det fine, grønne gårdrum i midten, der både indbyder til fællesskab, naboskab, ro og leg.

Netop gårdrummet er ejendommens omdrejningspunkt, da det fremstår som et samlingspunkt og oase med græsarealer, træer, buske og bede. Den indbydende og åbne gård byder også på en legeplads til familiens mindste, mens der samtidig er vidder til gåture eller et glas vin i aftensolen med naboerne.

Hver bolig byder desuden også på sit eget rolige uderum i form af solrige altaner eller terrasser i stueetagen. Desuden er alle lejligheder opført i gode materialer og rummer bl.a. HTH-køkken og gulvvarme på badeværelset.

De store vinduer i lejlighederne lukker lyset ind og de gennemtænkte plantegninger gør boligerne velegnede til både komsammen blandt venner og familie eller hyggelig kvalitetstid alene.

Se ledige boliger
Heimstaden_Brombaerparken_Valby_lejeboliger

Arkitektur med inspiration fra industrihistorien

Brombærparken A består af en karrébebyggelse i fem etager med i alt 102 boliger, heraf 68 lejeboliger. Ejendommen har et særpræget arkitektonisk udtryk, der er tilpasset omgivelserne, hvor FLSmidth oprindeligt startede sin cementvirksomhed.

Ejendommens facade er opført i skiftevis mørkegrå og lysere mursten for at skabe en naturlig variation, mens øverste del af bygningen er opført i aluminium, som giver et råt udtryk og en vis tyngde.

Visionen var at skabe moderne boliger med respekt for områdets historie, hvorfor den arkitektoniske udformning har haft fokus på enkelhed, autenticitet og rummelighed.

Rummeligheden understreges ligeledes af de grønne gårdrum, der fremstår indbydende og med en åbenhed, da der bl.a. er lavet brede passagemuligheder og vidder til ophold.

Særligt også lyset har spillet en rolle i opførslen af Brombærparken, hvor alle boliger har store vinduespartier, der sørger for at skabe smuk visuel forbindelse mellem ejendommen og de omkringliggende områder.

Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects og stod færdig i 2007.

Se ledige boliger
~550 meter
~900 meter
~1,4 meter
~500 meter
~900 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning