Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

114 eksklusive lejligheder på Østerbro

Scherfigs Have

Eksklusive lejligheder på Østerbro

På kanten af Øresund på Østerbros strandpromenade finder du Scherfigs Have. Et elegant mix af forskudte længehuse og punkthuse. De 114 lækre, lyse lejeboliger varierer fra to til fire værelser og er opført i gedigne materialer i høj kvalitet.

Boligerne, som er fra 2018, er indbydende med store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald og forbinder lejlighederne med de omkringliggende naturområder. Beliggenheden med direkte adgang og udsigt til Svanemøllebugten og Øresund skaber et uforstyrret rum og markerer overgangen mellem det urbane København og de rolige omgivelser ved vandet.

I Scherfigs Have bor du kort fra Svanemøllen Strand og Ryparkens Naturpark – og blot en kort cykeltur ad Strandvejen til Østerbro og Indre By.

2-4 værelser
Tæt på institutioner, skole og indkøbsmuligheder
Egen altan eller terrasse
Tæt på grønne områder og Svanemøllen Strand
Parkeringskælder
Kort afstand til offentlig transport
Scherfigs_Have_Heimstaden_lejebolig

Fakta om boligerne

Scherfigs Have er en nyere ejendom med 114 lejeboliger bygget i kvalitetsmaterialer.

Med en lejebolig i Scherfigs Have får du:

 • 2-4 værelser
 • Egen altan eller terrasse
 • En lejlighed bygget i kvalitetsmaterialer
 • Gulvvarme
 • Parkeringskælder
 • Cykelkælder
 • Elevator i alle opgange
 • Grøn gårdhave med legeplads, borde og bænke
 • Direkte udgang til Svanemøllen Strand
 • Få minutters gang til Ryparken Naturpark
 • Gåafstand til indkøb, daginstitution og skole
 • Offentlig transport lige i nærheden
Se ledige boliger
Heimstaden_Scherfigs_Have_9-289

Bo tæt på by, vand og grønne områder

Scherfigs Have er omgivet af et park- og klitlignende landskab med plads til både privatliv, fællesskaber, ro og frisk luft.

Mellem bygningerne har arkitekterne skabt et åbent og indbydende grønt område med store græsarealer, blomster, buske og træer, der indbyder til gåture eller et glas vin i aftensolen med naboerne. Her finder du også en legeplads til familiens mindste.

Hver bolig byder også på sit eget private, rolige uderum i form af solrige altaner eller terrasse i stueetagen. Fra altanerne eller terrasserne kan man nyde de omkringliggende naturområder og den unikke udsigt til Øresund.

Kun et stenkast fra ejendommen ligger Svanemøllen Strand, indkøb, offentlig transport og skønne parker, mens byens centrum også blot er en kort cykeltur væk.

Et skønt miljø med mix af gammel historie og nye, eksklusive boliger.

Se ledige boliger
Heimstaden_Scherfigs_Have_9-289

Klassisk coolness i mørk tegl

Scherfigs Have består af tre forskudte længehuse og to punkthuse med et arkitektonisk udtryk, der er tilpasset omgivelserne. Ejendommens facade består af skiftevis mørkegrå og lysere tegl med partier af anodiseret aluminium i matchende farve, mens taget er fremført i naturskifer. Materialevalgene sikrer en god patinering, charmerende asymmetri og et varierende udtryk i bygningen.

Husenes mørke farver skal signalere robusthed og tyngde, mens ejendommens fine forskydninger og altaner i forskellige størrelser og udformninger bryder looket. Der er gjort meget ud af den unikke facade samt ejendommens gavle, der skal være med til at skabe variation og understrege Scherfigs Haves særprægede arkitektur.

De store vinduespartier skaber en smuk visuel forbindelse mellem ejendommen og de omkringliggende naturområder. Den rolige, grønne gård smelter sammen med ejendommens arkitektoniske udtryk og er tilrettelagt med brede gangstier, beplantning, en legeplads og fin belysning, så både udearealer og udsigt altid kan nydes.

Ejendommen er tegnet af Arkitema Architects og stod færdig i 2018.

Se ledige boliger
0 meter
~300 meter
~260 meter
~500 meter
~250 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning