Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger i Valby

Valsehuset

Veldisponeret og lyse lejligheder

Valby Maskinfabrik er den tidligere FLSmidth grund i Valby mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej. Her ligger ejendommen Valsehuset, som blev opført i 2017. Ejendommen består af 105 lejligheder, der varierer i størrelsen fra et-fire værelser.

Med en bolig i Valsehuset, får du enten egen altan eller terrasse. I ejendommen er der adgang til boligerne via trappe eller elevator fra opgangene, hvor der både er forbindelse til gårdområdet og gadesiden.

1-4 værelser
Tæt på grønne området
Hyggelig fællesgård
Kort afstand til offentlig transport

Fakta om boligerne

Med en bolig i Valsehuset får du:

  • 1-4 værelser
  • Egen altan eller terrasse
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Smukt lysindfald
  • Tæt på grønne områder

Grønt område med plads

I det nyopførte område Valby Maskinfabrik ligger Valsehuset blandt grønne områder. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber plads til børnefamilierne. Der er ligeledes flere legepladser i området, som byder op til leg og hygge tæt på byens puls.

Ejendommen ligger indenfor gå- eller cykelafstand till Spinderiet - det lokale shopping center - og alverdens caféer og spisesteder, vinbar og specialbutikker. Med en bolig i Valsehuset får du gåafstand til skole, indkøb, offentlig transport og meget mere.

Ledige lejeboliger i Valsehuset

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning