Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger i Valby

Valsehuset

Veldisponeret og lyse lejligheder

Valby Maskinfabrik er den tidligere FLSmidth grund i Valby mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej. Her ligger ejendommen Valsehuset, som blev opført i 2017. Ejendommen består af 105 lejligheder, der varierer i størrelsen fra et-fire værelser.

Med en bolig i Valsehuset, får du enten egen altan eller terrasse. I ejendommen er der adgang til boligerne via trappe eller elevator fra opgangene, hvor der både er forbindelse til gårdområdet og gadesiden.

1-4 værelser
Tæt på grønne området
Hyggelig fællesgård
Kort afstand til offentlig transport

Fakta om boligerne

Med en bolig i Valsehuset får du:

  • 1-4 værelser
  • Egen altan eller terrasse
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Smukt lysindfald
  • Tæt på grønne områder

Grønt område med plads

I det nyopførte område Valby Maskinfabrik ligger Valsehuset blandt grønne områder. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber plads til børnefamilierne. Der er ligeledes flere legepladser i området, som byder op til leg og hygge tæt på byens puls.

Ejendommen ligger indenfor gå- eller cykelafstand till Spinderiet - det lokale shopping center - og alverdens caféer og spisesteder, vinbar og specialbutikker. Med en bolig i Valsehuset får du gåafstand til skole, indkøb, offentlig transport og meget mere.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning