Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Charmerende lejeboliger med central beliggenhed på Vesterbro

Kaalundsgade

Charmerende lejeboliger med central beliggenhed på Vesterbro

Kaalundsgade er et ældre byggeri opført i 1885. Ejendommen er placeret centralt på Vesterbro og rummer 23 lejligheder beliggende fra stuen til 5. sal.

Opgangen til bygningen ligger i et blødt sving på Kaalundsvej, hvoraf den ene ende af vejen grænser op til Oehlenschlægersgade og den anden til Vesterbrogade.

Den anden side af bygningen vender ud til en lille, hyggelig gård.

2-5 værelser
Nær Skydebanehaven
Hyggeligt gårdareal
Tæt Hovedbanegården
Kaalundsgade_Vesterbro_lejebolig

Tæt på byens mange muligheder

Kaalundsvej ligger centralt på Vesterbro på en sidegade til Oehlenschlægersgade og Vesterbrogade, og dermed tæt på byens mange knudepunkter.

Steder som Det Nye Teater, Sankt Matthæus Kirke og Københavns Planetarium ligger er kun en gåtur væk. Der er desuden kort til både West Market samt Kødbyen, der byder på utallige caféer og et livligt natteliv.

Langs Vesterbrogade er der supercykelsti samt A-busser, så du nemt og hurtigt kan komme ind til København K, og Københavns Hovedbanegård ligger kun 1,3 kilometer væk.

Mulighederne for indkøb er mange og der ligger blandt andet Netto, Føtex, 7-Elleven og en lokal grønthandler inden for rækkevidde.

Kaalundsvej ligger også tæt på flere folkeskoler og daginstitutioner samt grønne områder i bl.a. Skydebanehaven.

Se ledige boliger
Kaalundsgade_Vesterbro_lejebolig

Charmerende byggeri fra 1885

Ejendommen på Kaalundsgade har bibeholdt en del af sit oprindelige, charmerende udtryk fra 1885.

Bygningen er tofarvet og præget af glatte, råhvide mursten med lyse fuger for neden samt brogede mursten i rødlige nuancer for oven.

Vinduerne er såkaldte dannebrogsvinduer – flere steder omkranset af søljer og andre skulpturelle elementer, hvilket giver et herskabeligt udtryk.

Se ledige boliger
~220 meter
~1,3 kilometer
~550 meter
~500 meter
~250 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning