fbpx

Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os

For beboere

Beboerside: Find info om din bolig

For at hjælpe dig godt på vej, har vi samlet en række praktiske informationer om dit lejemål. Gå til din beboerside ved at skrive dit kundenummer (eks. 9-123-1-2) eller gadenavn og husnummer (eks. Nørregade 12, 1. th). 

Klik på din adresse, når den kommer frem i feltet nedenfor.

Kontakt kundeservice

Indtast dit kundenummer* (eks. 9-123-1-2) eller gadenavn og husnummer (eks. Nørregade 12, 1. th) i kontaktformularen. Klik på din adresse, når den kommer frem i feltet.

Vælg herefter et emne, udfyld felterne og klik på Indsend, så sørger vi for at den rette afdeling modtager din henvendelse – og vender tilbage til dig for løsning.

Bemærk at du kun kan se 100 adresser ad gangen i feltet. Derfor er kan det være. du både skal skrive gadenavn og husnummer for at få dit lejemål frem på listen.

*Du kan finde dit kundenummer i din lejekontrakt.

 

Ved akutte forhold, såsom en vandskade, problemer med varme, vand eller el eller udfordringer med bygningens elevator, skal du kontakte viceværten i ejendommen direkte på telefon. Du kan finde oplysningerne til din vicevært på beboersiden for din ejendom.

Heimstadens hovedkontor

Du har også mulighed for at ringe til os eller komme forbi vores hovedkontor alle hverdage. 

Åbningstider og telefon

Telefon:     +45 33 75 10 10

Kontor
Mandag - torsdag: kl. 9.00 - 16.00
Fredag:                  kl. 9.00 - 15.00

Find os her

Sankt Petri Passage 5, 3.sal th.
1165 - Købenavn K

Gode råd når du flytter ind

Godt at vide når du flytter ud

For at opsige lejemålet skal du udfylde og underskrive Heimstadens opsigelsesblanket. Du finder blanketten via kontaktformularen øverst på denne side. Vælg emnet “Opsig dit lejemål” for at komme godt igang.

Efter du har udfyldt blanketten vil du modtage en bekræftelse på opsigelsen samt en gennemgang af proceduren ved fraflytning af lejemålet. Når et lejemål opsiges, uanset grund, er lejer jf. bestemmelserne i lejelovens § 97 pligtig at give adgang til, at interesserede nye lejere kan besigtige lejemålet. Lejeren er berettiget til selv at fastsætte tidspunktet for besigtigelserne, men dette skal, jf. lejelovens bestemmelser, være mindst 2 timer hver anden hverdag i et tidsrum, der er bekvemt for besigtigelse. Dette selvfølgelig alene under forudsætning af, at der ikke indgås anden aftale med udlejningsafdelingen. Såfremt fraflyttende lejer ikke kan/ikke ønsker at være til stede under fremvisningen, kan nøgle afleveres til udlejningsafdelingen, som altid vil ledsage interesserede nye lejere. Nøglen vil således aldrig blive udleveret til en interesseret ny lejer.

For de almindeligt gældende regler i ejendommen henviser vi til husordenen.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker er du altid velkommen til at kontakte os på mail.