fbpx

Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dine beboersider

Find din ejendom

For at hjælpe dig godt på vej, har vi samlet en række praktiske informationer om dit lejemål. Du kan finde din ejendom og læs mere ved at skrive dit kundenummer herunder (eks. 9-123-1-2).
Du kan også skrive dit gadenavn, nummer og evt. etage (eks. Nørregade 12, 1. th) 

Kontaktformular

I Heimstaden vil vi gerne give dig den bedste oplevelse af at være lejer hos os. Derfor har vi lavet en kontaktformular dedikeret til vores kunder, så du hurtigt kan komme i kontakt med den rette afdeling. Når du indtaster din adresse, dine oplysninger og vælger et emne, sikrer vi, at dine henvendelser bliver registreret, sendt direkte og besvaret hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tip: Skriv dit kundenummer (eks. 9-123-1-2) eller din præcise adresse i feltet til højre for at komme godt igang. Du kan finde de rette oplysninger i din lejekontrakt.

Du kan også kontakte os på:

Telefon: +45 33 75 10 10

Tips til valg af emne i kontaktformularen

Har du spørgsmål, oplever fejl eller har andre udfordringer med din bolig’s tekniske forhold, vil vores dygtige medarbejdere i teknisk afdeling undersøge den rette løsning. Eksempler på tekniske spørgsmål er boligens hvidevarer, elektriske forhold så som stikkontakter, ejendommens have- og gårdareal, døre og låse.
Hvis du har spørgsmål angående leje, a’conto betalinger, forbrugsopgørelser eller hvis du ønsker at opsige dit lejemål, står vores administration står klar til at hjælpe. Vælg et af de administrative emner i kontaktformularen for at komme godt videre.

Ved akutte forhold, såsom en vandskade, problemer med varme, vand eller el eller udfordringer med bygningens elevator, skal du kontakte viceværten i ejendommen direkte på telefon. Du kan finde oplysningerne til din vicevært på beboersiden for din ejendom.

Opsigelse af dit lejemål

For at opsige lejemålet skal du udfylde og underskrive Heimstadens opsigelsesblanket. Du finder blanketten via kontaktformularen øverst på denne side. Vælg emnet “Opsig dit lejemål” for at komme godt igang.

Efter du har udfyldt blanketten vil du modtage en bekræftelse på opsigelsen samt en gennemgang af proceduren ved fraflytning af lejemålet. Når et lejemål opsiges, uanset grund, er lejer jf. bestemmelserne i lejelovens § 97 pligtig at give adgang til, at interesserede nye lejere kan besigtige lejemålet. Lejeren er berettiget til selv at fastsætte tidspunktet for besigtigelserne, men dette skal, jf. lejelovens bestemmelser, være mindst 2 timer hver anden hverdag i et tidsrum, der er bekvemt for besigtigelse. Dette selvfølgelig alene under forudsætning af, at der ikke indgås anden aftale med udlejningsafdelingen. Såfremt fraflyttende lejer ikke kan/ikke ønsker at være til stede under fremvisningen, kan nøgle afleveres til udlejningsafdelingen, som altid vil ledsage interesserede nye lejere. Nøglen vil således aldrig blive udleveret til en interesseret ny lejer.

For de almindeligt gældende regler i ejendommen henviser vi til husordenen.

 

Vi håber denne guide har bidraget med information til alle de praktiske forhold tilknyttet din ejendom. Hvis du har spørgsmål eller ønsker er du altid velkommen til at kontakte os på mail.