Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os
Et fredeligt liv i storbyen

Sadolin Have

Et fredeligt liv midt i storbyen

Med en lejebolig i Sadolin Have får du en lys og moderne lejlighed i et eller flere plan, bygget med materialer i topkvalitet og indrettet, så pladsen udnyttes optimalt – både for den lille og den store familie.

Her bor du i grønne omgivelser i det gamle industrikvarter med kig til København tårne og spir. I Sadolin Have er du tæt på bylivets sus med både bil, cykel og metro – og har Kløvermarken og Amager Strandpark lige rundt om hjørnet, når der skal kobles af og lades op.  

Lys og luft i Sadolin Have

Sadolin Have består af 83 lejeboliger. Størrelserne varierer fra 3-6 værelser på 68-162 m2.

Alle boligerne har egen terrasse eller altan og er indrettet med tanke på at udnytte hver eneste kvadratmeter fuldt ud og med panelvinduer, som trækker store mængder lys ind i rummene. 

Lejeboligerne er opført i materialer med lav vedligeholdelse samt i klassisk og åbent design, der komplementerer de øvrige, nyopførte bygninger i det gamle industriområde.

Restaurant

~90 m.

Børnehave

~220 m.

Indkøb

~180 m.

Kultur

~800 m.

Skole

~230 m.

Off. transport

~90m

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning