Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Moderne Nørrebrolejligheder med højt til loftet

Tagensvej

Moderne Nørrebrolejligheder med højt til loftet

Lejeboligerne på Tagensvej i København N. er opført i en gammel papirfabrik, som er blevet forvandlet til en moderne lejlighedsbygning med respekt for den originale arkitektur. Arkitekterne har formået at bevare den industrielle stil med de originale betonlofter og synlige søjler, som skaber en rå kontrast til det lyse og moderne.

1-2 værelser (en enkelt 3-værelses)
Tæt på Lersøparken og Nørrebroparken
Fælles tagterrasse
Kort afstand til Bispebjerg Station

Fakta om lejeboligerne

  • 1-2 værelses lejligheder (en enkelt 3-værelses)
  • 37-94 m²
  • HTH-køkken
  • Kælderrum til alle lejligheder
  • Elevator i ejendommen
  • Stor tagterrasse
  • Cykelparkering både i kælder og gård
  • Vaskeri på 2. og 4. sal
  • Fitnesscenter og hostel i ejendommen

Moderne Nørrebrolejligheder med højt til loftet

De attraktive lejligheder midt på hippe Nørrebro nyder godt af en usædvanlig rumhøjde med hele 3,5 meter til loftet, der giver en fantastisk rummelighed og får de forholdsvis små lejligheder til at synes større.

På øverste etage ligger en række større lejligheder, men bygningen rummer primært små 1-værelseslejligheder, hvor pladsen til gengæld er udnyttet til det yderste. Rumhøjden gør det muligt at flytte sovepladsen op på en hems, så du får et fuldt funktionelt opholdsrum med ekstra siddeplads i vindueskarmen.

Derudover er der et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, der er designet med særlige vinduer, der ved hjælp af to lag glas gør det muligt at få frisk luft ind og dæmpe lydene fra den pulserende by samtidig.

Stor fælles tagterrasse

Hvis du trænger til at klare tankerne, så har du mulighed for at sætte dig op på den store fælles tagterrasse og få lys, luft og udsigt over byens tage. Udearealerne deles med gæsterne fra både fitnesscenter og hostel, hvilket er med til at skabe et levende, internationalt miljø.

Derudover er der på flere etager i bygningen indrettet vaskerum.

~650 meter
~400 meter
~50 meter
~50 meter
~4,6 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning