Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse og herskabelige lejligheder på Amager

Amagerbrogade 117

Lyse og herskabelige lejligheder på Amager

Centralt på Amager finder du de her lyse og rummelige lejeboliger på hjørnet af Amagerbrogade og Øresundsvej. I nærmeste nabolag finder du hyggelige caféer, utallige indkøbsmuligheder, offentlig transport - og så er du kun få minutters cykeltur fra Amager Strandpark og Amager Fælled. Som nærmeste nabo finder du desuden Amager Bio, som danner ramme om et væld af kulturoplevelser.

Den klassiske ejendom byder på lejligheder med herskabelig charme og to til fem værelser. Boligerne har højt til loftet, original stuk, flotte plankegulve og nyere køkkener med tilhørende hårde hvidevarer.

Boliger fra 66-138 m²
Tæt på caféer og restauranter
Gåafstand til offentlig transport
Indkøbsmuligheder i gåafstand
Heimstaden lejeboliger på Amagerbrogade

Fakta om boligerne

Lejlighederne varierer i størrelsen fra 66-138 m², så du kan nemt finde en bolig, der matcher dine og familiens behov. Boligerne har funktionelle planløsninger, hvilket gør dem lette at indrette.

Med en bolig på Amagerbrogade 117 får du:

  • To til fem værelser
  • Alt i hårde hvidevarer
  • Nyere køkken med lyse elementer
  • Højt til loftet og original stuk
  • Flotte plankegulve
  • Store vinduer med godt lysindfald
  • Badeværelse med separat bruseniche
  • Altan mod aflukket gård
  • Tilhørende kælderrum
Heimstaden lejeboliger på Amagerbrogade

Bo nær strand og fælled samt byens puls

Amager er en populær bydel med masser af liv og et stort udvalg af butikker, indkøbsmuligheder, restauranter og caféer. Her finder du den perfekte kombination af et pulserende byliv, dejlige grønne arealer på f.eks. Amager Fælled og livet ved vandet langs Amager Strandpark.

Er du til aktivitet og action, kan du nyde godt at de mange sports- og idrætsmuligheder i området, hvor du både finder fodboldklubber, træningscentre, svømmehaller og aktivitetshuse. Skal du et smut til Indre by, kommer du nemt og hurtigt omkring på cykel eller med offentlig transport.

De mange muligheder gør at bydelen er yderst populær blandt både familier, par, singler, seniorer og studerende. Er i familie med børn er der ligeledes skoler og institutioner tæt på Amagerbrogade.

~550 meter
~4,1 kilometer
~2,2 kilometer
~5,3 kilometer
~4,7 kilometer
~900 meter

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning