Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Rummelige lejeboliger med central beliggenhed på Amager

Amagerbrogade 100

Rummelige lejeboliger med central beliggenhed på Amager

På Amagerbrogade 100 finder du lyse og rummelige lejeboliger med til 3-6 værelser. Lejlighederne er fordelt på 75-171 m², så her er plads til både små og store familier, par, singler og seniorer. Ejendommen ligger på hjørnet af Amagerbrogade og Lærdalsgade med gode transportmuligheder i nærheden, så du nemt kan komme omkring.

Med en bolig på Amager bor du tæt på byens mange muligheder – og samtidig ligger Amager Strandpark kun få minutter væk, hvor du kan nyde en svømmetur i havet eller en gåtur i solnedgangen.

3-6 værelser
Indkøbsmuligheder i gåafstand
Tæt på Amagerbro Station
Amager Strand blot en cykeltur væk

Fakta om lejeboligerne

Lejlighederne varierer i størrelse fra 75-171 m², så du nemt kan finde en bolig, der matcher dit behov. Boligerne er fordelt på anden til fjerde sal i en rød velholdt murstensejendom fra 1880 med lyse vinduespartier. De fire lejligheder har funktionelle plantegninger og er alle nemme at indrette.

Med en lejebolig på Amagerbrogade 100 får du:

  • 3-6 værelser
  • Gode planløsninger
  • Lyse rum
  • Store vinduer med godt lysindfald
  • Indkøb- og shoppingmuligheder i Amager Centret
  • I gåafstand til Amagerbro Metrostation.

Bo i byen - tæt på strand og fælled

Amager er en bydel fyldt med charme og liv - med masser af specialbutikker, caféer, kulturliv og indkøbsmuligheder. Her finder du den perfekte kombination af det pulserende byliv, grønne vidder på Amager Fælled og livet ved vandet langs Amager Strandpark. Alt er kort sagt indenfor rækkevidde, enten på gåben eller en cykeltur på få minutter, og skal du til Indre By kommer du nemt omkring med metroen. Bydelen er populær for både familier, par, singler, seniorer og studerende. Med god grund.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning