Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger med central placering i Glostrup

Østbrovej

Lyse lejeboliger centralt i Glostrup

Ejendommen på Østbrovej er opført i 2009 og består i alt af 109 veldisponerede lejeboliger, som fordeler sig på et til fire værelser og 57 til 109 m2.

Lejlighederne er udstyret med en stor altan med udsigt til grønne arealer, lyse værelser samt funktionelle planløsninger. Der er mulighed for parkeringsplads.

1-4 værelser
Tæt på indkøb
Privat balkon
Kort afstand til offentlig transport
Østbrovej

Om lejeboligerne

På Østbrovej finder du 109 lejeboliger med central beliggenhed i Glostrup. Her får du et lyst hjem med moderne planløsninger, der passer til ethvert behov.

Alle lejligheder er bygget i gode materialer og indrettet i gode planløsninger.

Vælg mellem boliger fordelt på et til fire værelser – alle med køkken-alrum, store vinduespartier, kælderrum og mulighed for parkeringsplads. Derudover har flere af lejlighederne egen, stor altan.

Se ledige boliger

God beliggenhed - tæt på indkøb og offentlig transport

På Østbrovej har du alt, hvad du behøver indenfor rækkevidde. Inden for gåafstand finder du masser af indkøbsmuligheder, Glostrup Shoppingcenter, fitness, grønne områder samt skoler og institutioner. Skal du med offentlig transport, ligger Glostrup Station blot et stenkast fra lejlighederne, så du nemt og hurtigt kan komme omkring.

På Østbrovej er der plads til både familier, singler og seniorer. De lyse lejeboliger er til dig, der lægger vægt på central beliggenhed og lyse, indbydende lejeboliger med unikke planløsninger.

Se ledige boliger

Ledige lejeboliger på Østbrovej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning