Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Attraktive studieboliger på Frederiksberg

Flintholm I

Attraktive studieboliger på Frederiksberg

Lejlighederne i ejendommen Flintholm I er ideelle til dig, som ønsker at bo tæt på uddannelsestilbud, byens pulserende liv, offentlig transport, og hyggelige caféer.

Her finder du 1-værelses studieboliger på 41 til 49 m2 – alle med eget badeværelse og nyt køkken i høj kvalitet. De flotte fællesarealer skaber rammerne for det sociale miljø og det gode sted at bo.

1-2 værelser
Grønt gårdmiljø
Tekøkken og bad
Kort afstand til offentlig transport

Hvem kan ansøge om en studiebolig?

Et af nedenstående kriterier skal være opfyldt, for at du er berettiget til en studiebolig:

  • Du er i gang med en SU-berettiget uddannelse.
  • Du er i lære, trainee eller har en elevplads.
  • Du kan dokumentere minimum 20 timers ugentlig skolegang i dagtimerne. Det gælder også uddannelser, der ikke er SU-berettigede (fx. produktionsskole og sprogskole).
  • Du er i gang med et praktikophold eller lignende, hvor dette er et krav for optagelse på en uddannelse.
    Praktikophold og andet kan dog kun godkendes som dokumentation for 1 år.
  • Du er ung og har et særligt behov (dokumenteres af fx. en sagsbehandler ved kommunen).

Bemærk: HD- og PHD-uddannelser er ikke adgangsgivende til studieboliger.

Vi gennemfører studietjek en gang om året, jf. gældende regler for studieboliger.

Plads til fællesskab

Flintholm I ligger i Frederiksbergs Revykvarter og er en ejendom bestående af 119 studieboliger. Lejlighederne er fordelt på 5 etager og indeholder alle badeværelser og tekøkkener.

Flintholm I består af flere forskellige fælleskøkkener/opholdsrum, hvor sociale relationer kan opstå og vokse. Udendørsområderne udgør en fælles gård med plads til cykelparkering.

Der er desuden adgang til fællesvaskeri.

Se ledige boliger

Du er med til at skabe Flintholms Revykvarter

Flintholms Revykvarter er et sprudlende resultat af den omfattende byplanlægning, som Frederiksberg kommune har iværksat – Og det bedste er, at du selv kan være med til at forme og skabe bydelen. Flintholm I ligger attraktivt tæt på busforbindelser, S-tog og Metro. Du behøver dog ikke forlade kvarteret, da studietilbud, kulturmiljøer, buktiks- og erhvervsliv allerede findes her.

Nybyggerier blomstrer op og kan give ekstra værdi, både hvis du er kulturinteresseret, har en aktiv livsstil eller går op i begge dele. Flintholmkvarteret har ”KU-BE” huset, svømmehallen og mange nye ungdomsboliger liggende i nærområdet. Med andre ord skal du ikke lede længe, for at finde sociale aktiviteter.

Denne bydel er skabt på baggrund af forskellighed i alt fra boliger og kollegier til plejehjem, kontorbygninger og indkøb. Vi har skabt en by i byen til dig, som lever og ånder for storbyens stemning i en overskuelig skala.

Se ledige boliger
~850 meter
~350 meter
~350 meter
~500 meter
~4,6 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning