Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger i ikonisk ejendom på Frederiksberg

Domus Vista

Lyse lejeboliger i ikonisk ejendom på Frederiksberg med udsigt over byen

Med en lejebolig i Domus Vista bor du i et af Frederiksbergs mest ikoniske byggerier. Ejendommen er med sine 102 meter Danmarks højeste beboelsesejendom, der rummer hele 29 etager. Herfra kan du nyde den formidable udsigt over København og følge årstidernes skifte. De toværelseslejligheder er alle velindrettede med gode, funktionelle planløsninger og et smukt lysindfald.

2 værelser
Indkøbsmuligheder i stueplan
Grønne områder og idrætsfaciliteter tæt på
Offentlig transport i nærheden

Fakta om lejeboligerne

De lyse lejeboliger spænder fra 58-73,6 m² fordelt på 29 etager. Boligerne har store vinduespartier, hvilket giver et smukt lysindfald. - og hvorfra du kan nyde områdets liv. Lejlighederne er bygget i tidsløse materialer i høj kvalitet og er nemme at indrette.

Med en lejebolig i Domus Vista får du:

  • 476 lejligheder fordelt på 29 etager
  • 58-73,6 m²
  • To værelser
  • Gode planløsninger
  • Store vinduer med godt lysindfald
  • Fællesvaskeri i kælderen
  • Gåafstand til indkøb og shopping

Det er tilladt at holde indekat. Læs mere i husorden på beboersiden

Indkøbsmuligheder i stueplan og grønne områder tæt på

Som beboer i Domus Vista har du alt, hvad du skal bruge indenfor rækkevidde. I ejendommens stueplan finder du butikker og caféer, et stort supermarked, byggemarked samt et medborgercenter med bibliotek. Skal du ind til byen, kommer du nemt omkring med de gode bus- og togforbindelser i området.

Langs ejendommen er der hyggelige udendørsarealer i de grønne områder, der indbyder til ophold og leg for beboerne. Derudover er der rig mulighed for at dyrke sport og idræt, da K.B. Hallen, Frederiksberghallerne og fitnesscenter ligger blot en cykeltur væk. Ønsker du en rolig gåtur i grønne omgivelser, bor du ikke langt fra Søndermarken, Frederiksberg Have og Damhussøen, så mulighederne er mange. I Domus Vista bor du tæt på både by og grønne områder.

Domus Vista - lejeboliger udlejet af Heimstaden

En prisbelønnet og ikonisk ejendom

Den imponerende bygning Domus Vista blev tegnet af arkitekt Ole Hagen og stod færdig i 1969. Siden da har højhuset gennemgået en fuldstændig betonrenovering, der blev afsluttet i 1996 og modtaget en pris fra Frederiksberg Kommune for den anderledes og spændende arkitektur. Ejendommen er særligt kendetegnet ved sin stramme arkitektur med rene linjer og fuldstændig ens etager.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning