Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse lejligheder på Teglholmen

Teglværkshavnen

Lyse lejligheder på Teglholmen

Teglværkshavnen, beliggende på Teglholmen, består af 43 lejeboliger. Ejendommen ligger i tæt interaktion med vandet og byggeriet er ført ud i vandet på søjler. Der er etableret små lukkede vandbassiner ud fra ejendommen og der er etableret bådebro. Det er muligt som beboer af Teglværkshavnen at kommer på venteliste til en af bådpladserne.

Boligerne er indrettet i kvalitetsmaterialer og i lyse farver med en praktisk planløsning.

3-4 værelser
0 m. til vand
Egen altan
Parkeringskælder

Fakta om boligerne

Med en lejebolig i Teglværkshavnen får du:

  • 3-4 værelser
  • Egen altan
  • Elevator i alle opgange
  • Parkeringskælder
  • Direkte udgang til vandet
  • Gåafstand til indkøb
  • Offentlig transport i nærheden

Bo på vandet tæt på byen

Teglhavnen er omgivet af vand med både plads til privatliv, fælleskab og frist luft. Ejendommen er ført ud i vandet og med altangange og metaltrapper, hvilket skaber et maritimt miljø. Hele projektets vision, var at byggeriet ikke blot skulle danne ramme om boligliv, men nærmere at det skal være en boform, hvor man lever sammen med vandet.

Denne ejendom er integreret med vandet og der ligger bådpladser for enden af broen. Det er muligt, at komme på venteliste for en bådplads, hvis man er beboer i ejendommen. Vandet indbyder til aktiviteter omkring vandet, hvilket bl.a. kan ske i form af kajakroning, svømmetur i havnebadet eller en sejltur.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning