Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejligheder ved vandkanten i København SV

Lindholm

Moderne lejligheder tæt på vandet

Med en bolig i Lindholm får du en moderne lejlighed i Sluseholmen. Boligerne er bygget af kvalitetsmaterialer og varierer i størrelsen fra to til fire værelser. Alle boligerne har egen altan, kig til kanalerne og den fællesgård. Lejlighederne fremstår indbydende og lyse med praktiske planløsninger.

Ejendommen ligger ved vandet og med en bolig i Lindholm har du hvad du behøver tæt på: skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og natur. Der er mulighed for at tage en cykeltur ind til Indre København, tage en svømmetur i havnebadet eller gå en tur i Amager Fælled.

2-4 værelser
0 m. til vandet
Egen altan
Parkeringskælder

Fakta om boligerne

Med en lejlighed i Lindholm får du:

  • To til fire værelser
  • Store vinduespartier
  • Egen altan
  • Gulvvarme i badeværelset
  • Lyse køkkener med alt i hårde hvidevarer
  • Parkeringskælder
  • Direkte udgang til kanalerne

Bo ved vand, natur og tæt på by

Lindholm ligger i Sluseholmen, som har tydeligt hollandske referencer, med de forskellige facade valg og kanaler. Ejendommens vinduer er vidt forskellige, for at give hvert hus sin egen sindsstemning. Lindholm har et kendetegn - brugen af zink i blandt andet inddækning, tagrender og nedløb.

Du har Amager Fælleds naturområde i nærhed, omgivet af vand og Indre København inden for cykelafstand. Det bærende element for området og ejendommen er vandet, hvor de små træbelagte gangbror gør det muligt at gå fra ø til ø.

Med en bolig i Lindholm, får du både natur og ro, samtidig har du byens puls inden for få minutter.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning