Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Nyopførte ungdomsboliger på Frederiksberg

Richsgården

Nyopførte ungdomsboliger på Frederiksberg

Med en ungdomsbolig i Richsgården får du en moderne lejlighed tæt på uddannelsesinstitutioner, shopping- og fitnessmuligheder samt metro, busser og tog. De nye ungdomsboliger er den optimale startbolig til par, singler og studerende mellem 18-35 år.

1-2 værelser
450 meter til Flintholm Station
Eget bad og køkken
Fælles tagterrasse

Hvem kan ansøge om en ungdomsbolig?

 • For at ansøge om en ungdomsbolig skal du være mellem 18 og 35 år.
 • Er I to personer, der søger sammen, skal den ene være mellem 18 og 35 år.
 • Når du fylder 35 år skal du opsige din bolig. Hvis dette ikke sker, vil du blive opsagt med tre måneders varsel.
Richsgården - studieboliger i København udlejet af Heimstaden

Plads til fællesskab og privatliv

Richsgården på Frederiksberg består af 225 moderne ungdomsboliger med forskellige boligtyper – alle med eget køkken og badeværelse i høj kvalitet.

Her finder du rum til privatliv og har samtidig direkte adgang til fællesskabet i de indendørs fælleskøkkener, i det unikke udekøkken og basketområde og på de forskudte, grønne tagterrasser, der sikrer sollys det meste af dagen.

Er du midt i eksamenslæsningen, kan du slå dig ned i hængekøjen i gårdens grønne oaser.

Se ledige boliger

Fakta om ungdomsboligerne

De 225 lyse lejeboliger er fordelt på et til to værelser.

Lejlighederne baserer sig på micro living med funktionelle planløsninger, hvor en stor del af ungdomsboligerne indrettes med integreret opbevarings- og soveplads. Alle boliger er designet i ren, nordisk stil med store vinduespartier og har egen altan, fransk altan, privat/semiprivat terrasse eller lille forhave foran boligerne på stueplan.

I lejlighederne får du:

 • Eget køkken og badeværelse
 • Egen altan, fransk altan, privat/semiprivat terrasse eller egen forhave
 • Adgang til fælles opholdsrum og fælleskøkken fordelt på etagerne
 • Fælles grøn tagterrasse
 • Fælles vaskerum i stueetagen
 • Eget aflåst depotrum
 • Adgang til YouSee-fibernet (uden abonnement)
 • Elevator i opgangen
 • Cykelparkering i kælderen
 • Mulighed for egen parkeringsplads
 • Udekøkken og grønt gårdmiljø

Husdyr er ikke tilladt.

Se ledige boliger
Ungdomsboliger_Heimstaden_

C.F. Richs vej: Det er Rich's, der drik's

Som beboer i Richsgården bor du i nyopførte ungdomsboliger i det tidligere industriområde Flintholm, som de seneste 15 år har udviklet sig til Frederiksbergs nyeste bydel.

Området husede i mange år Frederiksbergs gamle gasværk samt en række erhverv, og i 2005 startede arbejdet med at skabe den nye bydel, Flintholm, som i dag byder på moderne ejendomme med plads til både den lille og store familie, singler og studerende. Selve vejen,

C.F. Richs Vej, er opkaldt efter Caspar Frederik Paulus Rich, kendt som C.F. Rich, der producerede den kendte Richs-kaffeerstatning, som blev særligt kendt under fødeknapheden under 2. verdenskrig. Under den tyske besættelse blev kaffeerstatningen brugt til at blande i formalet kaffe for at få kaffen til at ‘strække’ længere.

Se ledige boliger

Bo i cykelafstand til byens mange muligheder

Med en ungdomsbolig i Richsgården bor du grønt og centralt i Frederiksbergs nyeste bydel; Flintholm, hvor nye og gamle bygninger skaber et unikt og varieret boligområde.

Fra Richsgården har du kort afstand til CBS og Professionshøjskolen, og skal der sved på panden, er der blot få kilometer til Grøndal MultiCenters sportsfaciliteter, Flintholms spa og svømmehal samt Fitness World, der ligger som nærmeste nabo.

En kort cykeltur bringer dig til Frederiksbergs travle indkøbs- og shoppinggader, og skal du til Indre By, kommer du nemt omkring med metro, bus og tog, som kører lige rundt om hjørnet.

Se ledige boliger

Grøn arkitektur og forskudte tagterrasser

Richsgårdens arkitektur tager udgangspunkt i det grønne byliv med grønne tagterrasser, små, private forhaver og fælles gård. Richsgården er opført som tre sammenhængende byhuse i 4 -7 etager med inspiration fra den klassiske karrébebyggelse, som kendetegner Frederiksberg.

Samspillet mellem teglfacaderne i sandfarvede nuancer og terrassernes forskudte placeringer skaber et varierende udtryk, der skifter alt efter sollys og årstiden.

Ejendommen er udført med materialer i høj kvalitet, og kombinationen af træ, stål, alu og beton giver et rustikt og industrielt look, der spiller godt sammen med områdets historiske arkitektur.

De moderne bygninger i mørke toner bindes flot sammen af de solrige, grønne tage med Mos-sedum, en særlig slags tagvegetation, som udover at skabe et fint farvespil, hjælper til at opsamle regnvand og bidrager til områdets biodiversitet.

På C.F. Richs Vej mødes fortid og nutid, og her bidrager Richsgårdens industrielle, rå arkitektur til at skabe fornyelse og positiv udvikling i Frederiksbergs nyeste boligområde, Flintholm.

Ejendommen er tegnet af EFFEKT som arkitekter. EFFEKT har opnået national såvel som international anerkendelse for deres værker, som indeholder alt fra Camp Adventures Skovtårn til Musiktorvet på Amager.

Se ledige boliger
225
1-2
450 meter
30 meter
5 km

Ledige lejeboliger i Richsgården

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning