Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus
Familievenlige boliger i en af Frederiksbergs ikoniske ejendomme

Hostrups Have

Ikoniske lejeboliger i hjertet af Frederiksberg

Hostrups Have ligger i hjertet af Frederiksberg. Her finder du lyse og luftige lejligheder med altaner mod det smukke parkanlæg i midten af bebyggelsen. Ejendommen er tegnet af arkitekt Hans Dahlerup Berthelsen og har bevaret den enkle og saglige stil fra 1930’erne, som gør Hostrups Have til en af Frederiksbergs mest ikoniske bygninger. 

I Hostrups Have finder du lejligheder til både den lille og store familie. Størrelserne varierer fra to til fem værelser og alle lejligheder har egen altan. 

Vi værner om din fremtidige bolig

I Heimstaden ønsker vi at værne om lejlighederne i Hostrups Have. Derfor vil vi gradvist modernisere de lejligheder, der bliver ledige, for at skabe boliger, hvor nye beboer kan føle sig godt hjemme. Som led i moderniseringen vil vi montere nyt køkken og badeværelse i en flot og moderne stil.

Er du nysgerrig og ønsker at høre mere om lejeboligerne i Hostrups have, kan du skrive dig på interesselisten her på siden. Herved giver du os tilsagn om din interesse i boligerne, og vil modtage en mail fra os, når der er ledige boliger til udlejning.

Attraktive erhvervslejemål

I Hostrups Have vil du fremadrettet også finde en bred vifte af erhvervslejemål med et godt kundegrundlag.

Hos Heimstaden ønsker vi at skabe endnu mere byliv på de besøgte gader til glæde for både Hostrups Have’s beboere samt forbipasserende. Det imødekommer vi ved at skabe bedre plads til forskellige typer af erhverv, der tiltrækker kunderne.

Med en central placering på Frederiksberg er der rig mulighed for at drive en god forretning. Vi udbyder forskellige erhvervslejemål fra 100 kvm og opefter. Er du erhvervsdrivende eller ønsker du at blive det, er Hostrups Have det helt rette sted.

Skriv til os via siden Kontakt for at høre mere.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Beliggenhed

Cafe

~0m

Off. transport

~50m

Have

~0m

Skole

~500m

Butik

~0m

2-5

Værelses Lejligheder

100+

Kvm LEJEMÅL TIL ERHVERV

1936

ejendommen bLEV ByggeT

Nu

EN DEL AF HEimstaden

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning