Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

A Home for a Home: Lektiehjælp til Julemærkehjemmene

SOS Børnebyerne og Heimstaden Danmark kan nu tilbyde lektiehjælp til Julemærkehjemmene.

Udgivet den 1. oktober 2021

I september tildelte vi de første lektieforløb hos MentorDanmark, blandt de beboere der havde ansøgt.

Projektet er en del af A Home for a Home, et unikt partnerskab mellem Heimstaden og SOS Børnebyerne. I samarbejde med MentorDanmark har vi skræddersyet et særligt lektieforløb, som bliver tilbudt til Heimstadens beboere, SOS Børnebyernes netværk og andre NGO’er som arbejder med unge, der har brug for et rygstød til at klare sig i skolen og derigennem få styrket deres selvtillid og fællesskaber.

Vi har netop udvidet samarbejdet og kan nu tilbyde lektiehjælp til Julemærkehjemmene.

“Vi oplever, at Covid-19-pandemien og de mange hjemmeskoledage har haft store konsekvenser for en række familier, som har haft svært ved at give deres børn de bedste forudsætninger for at lykkes i skolen.

Derfor er vi rigtig stolte over at tilbyde vores egne beboere mulighed for ekstra rygstøtte i form af lektiehjælp. Og mindst ligeså glædeligt er det, at vi nu kan tilbyde lektiehjælp til unge, der har et ekstra behov,” siger landechef for Heimstaden Danmark, Michael B. Hansen og fortsætter:

“Børn der har svært ved at klare sig i skolen, bliver i højere grad ekskluderet fra fællesskabet og risikerer at ende i ensomhed. Med tilbuddet til Julemærkehjemmene kan vi forhåbentligt bidrage til et styrket efterværn for de børn og unge, som afslutter opholdet på Julemærkehjemmene og skal finde sig tilrette i deres normale hjem og hverdag”.

Læs mere om A Home for A Home her.