Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Tre tips til et organiseret skab

Du kender problemstillingen – skabet er proppet med tøj, æsker og dimser, og du har mistet overblikket. Få inspiration til, hvordan du kan gøre organisering af dit skab lidt sjovere.

Udgivet den 4. marts 2020

Et skab med orden kan være en fryd for øjet – selv med lukkede døre. Følelsen af at åbne et skab hvor alt er til at finde, hvor tøjet ikke krøller og hvor alt er organiseret, er for de fleste svært at opretholde i en travl hverdag. Vi giver dig inspiration til, hvordan du kan gøre organisering af dit skab og dine ting lidt sjovere.

Skab et overblik

Start med at danne dig et overblik over de ting, du gerne vil have mere styr på og ryd ud i dem, du ikke bruger. Du kan med fordel samle sammen i en pose aflevere til genbrug eller stille på loftet til næste loppemarkeds-tur. Derefter kan du lave kategorier over det, der er tilbage. Sommertøj, solbriller, krea-ting m.m.

Find din opbevaringsform

Når du ved, hvad du skal have i dit skab og hvad der skal rykkes/smides ud, er det tid til at finde ud af, hvilken slags opbevaring du vil have.
Skal det være opbevaringskasser eller æsker – skal du inddele hylderne i kategorier eller tildele en hylde til hvert familiemedlem?

Opbevaringskasser skaber nemt et overblik og fås i mange former, farver og størrelser. Du kan med fordel også tildele en hylde til hvert familiemedlemmer, så alle ved, hvor de kan finde deres ting og sager. På den måde skaber du et nemt og personligt system, som selv de mindste kan navigere i.

Hvis du vil gøre det endnu nemmere, kan du sætte labels på kasserne. Det kan give ekstra overblik – uanset om kasserne er åbne eller lukkede.