Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus
Lyse studieboliger i Vanløse

Tandrup Kollegiet

Lyse studieboliger i Vanløse

På Tandrup Kollegiet får du en lys og rummelig studiebolig med eget køkken, bad og altan. Studieboligerne varierer i størrelserne 44-61m² og rummer enten et eller to værelser, så du let kan finde en bolig, der matcher dit behov. 

Med en studiebolig på Tandrup Kollegiet bor du på Jyllingevej centralt i Vanløse tæt på indkøb, fitness samt metro, så du let kan komme til Indre ByCBS og KU.  

Se ledige studieboliger og skriv dig op: s.dk/studiebolig.

Hvem kan ansøge om en studiebolig?

 
 • For at ansøge om en studiebolig skal du være i gang med uddannelse, enten som elev, lærling eller som studerende på en SU-berettiget uddannelse
 • Du skal være aktiv på uddannelsen eller være optaget på uddannelsen – Du kan dog tidligst ansøge om en studiebolig seks måneder før forventet studiestart
 • Er I to personer, der søger sammen, skal den ene være under uddannelse.
 • Når du afslutter eller afbryder din uddannelse, opfylder du ikke længere betingelserne for at bo i en studiebolig og skal derfor opsige din bolig. Hvis dette ikke sker, vil du blive opsagt med tre måneders varsel

  Vi gennemfører studietjek en gang om året, jf. gældende regler for studieboliger. 

Fakta om studieboligerne

 • 1-2 værelser (44-61m²) 
 • Rummelige, lyse boliger  
 • Supermarked som nærmeste nabo (50 meter)
 • Vanløse Metro (850 meter) 
 • Fitness World (350 meter) 
 • Fælles vaskeri 
 • Gårdhave 
 • Cykelparkering 
 • Trappetårn med elevator til alle lejemål 

Grøn gård og rummelige studieboliger

På Jyllingevej 70 ligger Tandrup Kollegiet, en moderne ejendom fra 2015. Her finder du 28 lyse studieboliger fordelt på et og to værelserhvor der i lejlighederne med to værelser er mulighed for at bo med børn.  

Alle lejligheder har egeparket-gulve og hvidt Svanekøkken med komfur, emhætte og køleskab. Derudover er der mulighed for at slappe af og nyde solen på de tilhørende altaner. 

I gården finder du et solrigt græsareal, hvor du kan holde picnic ved borde og bænkene under de grønne træer afskærmet fra det pulserende liv på gaden. 

God beliggenhed i Vanløse

Med en studiebolig på Tandrup Kollegiet får du en moderne lejlighed bag “Bellahøj” i det gamle Vanløse.

Kollegiet ligger i et roligt og hyggeligt villakvarter – tæt på indkøb, fitnessmuligheder samt metro, busser og tog. Herfra er der kun fem minutter på cykel til grønne områder som Grøndalsparken, Damhusengen og Utterslev mose, mens de mange shoppingmuligheder på Frederiksberg blot er 10 minutter væk.  

Om ejendommen

Et urbant udtryk og fokus på miljøhensyn er nogle af de arkitektoniske nøgleord for Tandrup Kollegiet. Den nyere ejendom fra 2015 er opført med et klimaskærmende beklædningssystem i naturskifer, som præger bygningens facade. De sorte og grå farver skaber et urbant og moderne udtryk sammen med de hvide altaner, der elegant er skåret ind i skiferen på facaden mod gaden, 

Ejendommen er tegnet af arkitekterne KANT. 

Beliggenhed

Indkøb

~50 meter

Vanløse Metro

~850 meter

Grøndalsparken

~1,6 kilometer

Fitness

~350 meter

København K

~6,3 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning