Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Spørg os
Rummelige studieboliger i Vanløse

Tandrup Kollegiet

Rummelige studieboliger i Vanløse

På Tandrup kollegiet får du en skøn, lys og rummelig lejebolig med eget køkken, bad/toilet og terrasse – og med variationer i indretningen, som skaber plads og muligheder til ethvert behov.

Se ledige studieboliger og ansøg om én på s.dk/studiebolig.

  • 1-værelses studieboliger
  • Tæt på indkøb
  • Grøn gård med picnic arealer
  • Kort afstand til offentlig transport

Hvem kan ansøge om en studiebolig?

 
  • For at ansøge om en studiebolig skal du være i gang med uddannelse, enten som elev, lærling eller som studerende på en SU-berettiget uddannelse
  • Du skal være aktiv på uddannelsen eller være optaget på uddannelsen – Du kan dog tidligst ansøge om en studiebolig seks måneder før forventet studiestart
  • Er I to personer, der søger sammen, skal den ene være under uddannelse.
  • Når du afslutter eller afbryder din uddannelse, opfylder du ikke længere betingelserne for at bo i en studiebolig og skal derfor opsige din bolig. Hvis dette ikke sker, vil du blive opsagt med tre måneders varsel

    Vi gennemfører studietjek en gang om året, jf. gældende regler for studieboliger. 

Moderne byggeri fra 2015

Tandrup kollegiet blev bygget i 2015 og ligger centralt ved Vanløse kirke på Jyllingevej 70. Ejendommen skiller sig ud i bymiljøet med sin naturskifer facade, i sort og hvid, mesterligt skabt af arkitekterne KANT.

I gården finder du et solrigt græsareal med grønne træer, picnic areal med borde og bænke og cykelparkering bekvemt afskærmet fra det pulserende liv på gaden.

Tandrup Kollegiet ligger i et roligt og hyggeligt villakvarter bag Bellahøj i det gamle Vanløse. Herfra er der kun 5 minutter på cykel til Damhusengen, Harrestrup Å og Utterslev mose.

 

Beliggenhed

Café

~600 meter

Indkøb

~100 meter

Off. transport

~150 meter

Park

~800 meter

København K

~6,3 kilometer

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning