Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Must-haves til din studiebolig

Det er en kunst at indrette sig på få kvadratmeter, men du behøver ikke gå på kompromis med indretningen. Tænk i smarte indretningsløsninger.

Udgivet den 6. april 2023

Når pladsen er trang, får din indretning en vigtig rolle – Den optimale indretning kan få færre kvadratmeter til at føles som flere. Vi har samlet seks must-haves til indretningen af den lidt mindre studiebolig.

1. Det klassiske opvaskestativ

Et uundværligt inventar til boligen som kan gøre dit liv nemmere, hvis du ikke har en opvaskemaskine. Med et opvaskestativ er opvasken hurtigt overstået, og du kan lade den lufttørre, mens du fortsætter din dag.

2. Knagerække til døren

Du kan nemt forvandle din dør med en påtagelig knagerække over den. På den måde sparer du plads, og du kan selv bestemme, hvor du vil have knagerækken – uden døren tager skade.

Læs også: Kombiner din afkalkning med rengøring

3. Justérbar lamper

En justérbar lampe er praktisk, når kvadratmeterne er få, og du ønsker at optimere pladsen i boligen. En væglampe med lang arm kan du nemt justeres, og er fleksibel for dig at bruge.

4. Praktisk tøjstativ

Et tøjstativ er ideelt til at samle både tøj og sko ét sted, så du kan få mere gulvplads.

Med et flerfunktionelt tøjstativ, hvor du både kan hænge skjorter og kjoler, og som samtidig kan have plads til sko, kan du fjerne noget af det, som roder allermest i boligen.

Læs også: Undgå mørke- og coronakuller

5. Badeværelseshylder

Hylder er generelt et must-have, når pladsen er trang – og særligt på badeværelset er det ideelt at have hylder, hvor du både kan placere dine produkter, hænge håndklæder og lægge dit skiftetøj, mens du bader.

6. Bord med udtræk

Et bord med udtræk er en genial løsning. Det kan nemlig udvides med tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord. Til hverdag kan tillægspladerne gemmes væk, så bordet ikke optager for meget plads i boligen.

Læs mere om Heimstadens studie- og ungdomsboliger