Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Info vedr. coronavirus

Vi skaber plads

Alle har brug for plads. Til alenetid. Til arbejde. Til familie. Til venner. Vi har skabt rammerne – det er op til dig at fylde dem med liv. Skab plads til nye kapitler i tilværelsen. Velkommen til Heimstaden.

Unikke lejeboliger til dine behov

Hos Heimstaden kan du gratis søge og finde ledige lejeboliger i hele landet.

Vi tilbyder unikke boliger med plads til både små og store familier, singler og studerende – på centrale lokationer, så du får friheden til både at nyde dit hjem, naturen og det summende byliv.

Drømmer du om, at bo i København, Aarhus, Aalborg eller Odense? Er du på udkig efter en lejlighed, en studie-/ungdomsbolig eller et rækkehus ?

Brug søgefunktionen til at finde dit kommende hjem.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores udlejningskonsulenter, som vil hjælpe dig med at finde det helt rette boligmatch.

Din personlige boligagent

Er du på udkig efter din næste drømmebolig i en af vores flotte ejendomme, men der er intet ledigt, så kan du oprette en bolig agent. 

Opret en gratis boligagent hos Heimstaden og modtag en e-mail, så snart når der kommer ledige boliger, som matcher din søgning.

Du kan både oprette boligagenter ud fra søgeord, adresse og blandt boligtyper, der matcher lige netop dine behov.

Med en boligagent får du besked, så snart en ledig bolig bliver slået op på vores boligside – og du kan blive blandt de første, der booker en fremvisning hos vores udlejningskonsulenter.

Vær opmærksom på at din boligagent kun søger på det indtastede – så tjek en ekstra gang, at du har tastet korrekt.

Kort om Heimstaden

Heimstaden opkøber, udvikler og forvalter ejendomme i Europa.

Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber vi værdi for vores ejere og lejere. Vores vision er at forenkle og berige vores lejeres hverdag gennem boliger med omtanke.

Heimstaden Danmarks portefølje består både af nyopførte og etablerede ejendomme i hele landet med lejemål til private og erhverv. 

Heimstaden blev grundlagt i Sverige i 1998 og har været etableret på det danske marked siden 2014 (under Fredensborg AS frem til 2015). Heimstaden Danmark tæller i dag godt 220 medarbejdere, der arbejder ud af vores kontorer i København, Odense og Horsens.

Koncernen talte ved udgangen af Q4 2020 over 1.300 ansatte i syv lande.

Fælles værdier

På tværs af alle lande arbejder vi ud fra ét fælles værdisæt. Med dette lægger vi grundstenene til både at styrke vores samarbejde med hinanden og kommunikationen med vores lejere.

Care

care-orange

Vi udviser omtanke: Vi tager hensyn til vores medarbejdere, beboere, samarbejdspartnere og det samfund vi er en del af. Vi tager hånd om vores ejendomme og værner både om boligforhold og bæredygtighed.

Dare

dare-orange

Vi er nytænkende: Vi er fleksible, åbne for nye ideer og forandringsparate. Vi påskønner mangfoldighed og forskelle, og leder hele tiden efter nye måder at fremme både service, vækst og produktivitet.

Share

share-orange

Vi er autentiske: Vi tager ansvar for vores handlinger og for at skabe værdi for vores beboere og samarbejdspartnere. Vi arbejder for at finde nye langsigtede og holdbare løsninger, der både styrker sammenhold og boligmiljø.

Få nyheder fra Heimstaden Danmark