Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Find en ledig lejebolig i Aalborg

Lejeboliger i Aalborg

Er du på udkig efter lejebolig i Aalborg?

Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, er et attraktivt sted at bosætte sig. De hyggelige boligkvarterer og åndehuller tiltrækker mange indbyggere, og i de senere år er særligt studerende stimlet til for at være tæt på uddannelsesinstitutioner og byens liv.

Aalborg er en by beliggende i Nordjylland, som har gode uddannelses- og arbejdsmuligheder, sikre transportforbindelser rundt i og ud af byen, utallige kulturelle tilbud og seværdigheder, spisesteder, barer, shoppingmuligheder, naturskønne, omkringliggende områder samt et hyggeligt havnemiljø.

Aalborg er desuden en af landets største studiebyer, men er også velegnet til familier, der bl.a. kan slå sine folder i Aalborg Zoo og Fårup Sommerland. De mange studerende mødes i stedet til en is på havnen, en tur i Salling eller på Jomfru Ane Gade.

Nordjyllands attraktive hovedstad

Antallet af indbyggere i Aalborg stiger hvert år. De mange tilflyttere bosætter sig bl.a. i Aalborg Centrum, Øgadekvarteret, Eternitten, ved havnefronten, i Vestbyen, Øst eller Nørresundby.   

Hos Heimstaden tilbyder vi lejeboliger til dig, der ønsker at bo i en moderne lejlighed ved vandet i Nordjyllands attraktive hovedstad.

Find din lejebolig her 

I Stuhrs Brygge og Flydedokken får du: 

  • Lejelejligheder på et til fire værelser 
  • Stuelejligheder, penthouselejligheder og alt derimellem 
  • Lejligheder til både familier, singler og seniorer 
  • Lyse rum og køkken i åben forbindelse til stuen
  • Store, solrige altaner
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Få minutters gang til indkøb

Du kan finde din drømmebolig og booke en fremvisning ved hjælp af søgefunktionen på hjemmesiden. 

Hvis du vil se, hvad byen kan tilbyde af spændende aktiviteter og seværdigheder, så kan du besøge kommunens hjemmeside samt VisitAalborg.

Herunder ses er et udsnit af ledige lejeboliger i området: