Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen
Husk at medbringe mundbind til åbent hus og fremvisninger.

4-værelses Rækkehus på 86 m2 i Ullerslev

Kirsebærhaven 48, 5540 Ullerslev

Lejemålet ligger i Kirsebærhaven, Ullerslev. De 27 boliger er opført som rækkehuse

Entre med adgang til de 2 værelser, hvor der i hvert er et indbygget skab. Der er adgang til soveværelset med dobbelt skab samt til badeværelse med brus og gulvvarme. Køkken ligger i åben forbindelse med stuen og herfra er der adgang til dejlig flisebelagt terrasse. Til boligen følger rummeligt redskabsskur.

Området

Kirsebærhaven ligger i Ullerslev kommune, ca. 20 km fra Odense. Ullerslev er det perfekte område, hvis man ønsker at bo på landet - med den skønneste natur lige uden for døren og alligevel tæt på det hele.

Ullerslev har 2.800 indbyggere. Der er indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i dagligdagen.

Indkøbsmuligheder: Dag'li Brugsen, Ullerslev Centret, Kiwi og Super Spar.

Ullerlsev kommune har 1 børnehave og en naturbørnehave. Der gives pasningsgaranti op til 4. klasse. Af skoler er der Ullerslev Centralskole som går fra 0-9. klasse.

Byen har også et top moderne motionscenter med engagerede instruktører.

Byggeår 2004
Parkering Ja
Skole 200 m
Indkøb 600 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Dyr tilladt 2 hunde, med forbehold
Offentlig transport 500 m
Motorvej 5 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke A2

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Kirsebærhaven

  Om Kirsebærhaven

  Dejlige rækkehuse i rolige Ullerslev

  Kirsebærhaven ligger i Ullerslev kommune, ca. 20 km fra Odense. Området er perfekt, hvis man ønsker at bo på landet - med den skønneste natur lige uden for døren og alligevel tæt på alt det, du behøver i hverdagen af indkøb, institutioner og skole. Byen har desuden et top moderne motionscenter med engagerede instruktører og godt fællesskab.

  Boligerne er funktionelt indrettet og passer til de fleste typer familier. Hver bolig har egen have, flisebelagt terrasse, redskabsrum samt parkering.

  Læs mere om ejendommen