Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Dejlige rækkehuse i rolige Ullerslev

Kirsebærhaven

Dejlige rækkehuse i rolige Ullerslev

Kirsebærhaven ligger i Ullerslev kommune, ca. 20 km fra Odense. Området er perfekt, hvis man ønsker at bo på landet - med den skønneste natur lige uden for døren og alligevel tæt på alt det, du behøver i hverdagen af indkøb, institutioner og skole. Byen har desuden et top moderne motionscenter med engagerede instruktører og godt fællesskab.

Boligerne er funktionelt indrettet og passer til de fleste typer familier. Hver bolig har egen have, flisebelagt terrasse, redskabsrum samt parkering.

Fire til fem værelser
600 m til indkøb
500 m til offentlig transport
200 m til skole
Heimstaden lejeboliger i Kirsebærhaven i Ullerslev

Fakta om boligerne

De 27 boliger i Kirsebærhaven er opført som rækkehuse i 2004. Rækkehusene er i enten et eller to plan.

Med en bolig i Kirsebærhaven får du:

  • Lejemål fra 86-116 m²
  • Funktionel entré
  • Køkken i åben forbindelse med stuen
  • Komfur og emhætte (Klargjort til køleskab, opvaske- og vaskemaskine)
  • Badeværelse med gulvvarme
  • Indbyggede skabe i værelser
  • Ekstra toilet i toplans boligerne
  • Egen have og redskabsrum
  • Parkering ved boligerne
Heimstaden lejeboliger i Kirsebærhaven i Ullerslev

Landlig idyl, der er værd at flytte efter

Ullerslev er placeret på det østlige Fyn og har ca. 2.800 indbyggere. Placeringen gør byen til en oplagt pendlerby, hvor man kan få det bedste fra to verdener; - landlig idyl og pulserende byliv kort herfra med Nyborg og Odense hhv. 10 og 20 km væk.

Fra både Nyborg og Langeskov kan man tage toget videre rundt i Danmark ligesom der er motorvejstilkørsel 5-8 km. fra Ullerslev bymidte.

Byen er omgivet af skove og marker og rummer samtidig alt, hvad der skal til, for at hverdagen hænger sammen. Her er gode lokale indkøbsmuligheder, gode sportsfaciliteter, fantastisk fællesskab og institutioner og skole til de mindste.

Er I naturelskere, finder I mange skønne områder i og omkring Ullerslev. Der er skov med spændende stier, der indbyder til gå- og løbeture, masser af legepladser, små åer og søer samt Dinestrup strand lidt uden for byen.

Byen har desuden skaterbane, trim-motionsbane og en fantastisk kælkebakke, til vinterens snevejsdage.

Foreningslivet er meget aktivt og attraktivt med mange muligheder uanset alder og smag. På Husflidskolen kan du gå til f.eks. trædrejning eller keramik mens du i Ullerslev Kultur- og Idrætscenter bl.a. kan dyrke fodbold, crossfit og senioridræt.

I naturområdet Kaliffenlund finder du aktiviteter som spejder, ridning samt hundetræning og i Aktivscentret kan du deltage i foredrag, ældreklubben eller gå til sang.

~850 meter
~1,6 kilometer
~8,4 kilometer
~1,2 kilometer
~450 meter
~400 meter

Ledige lejeboliger i Kirsebærhaven

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning