Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Dobbelthus på 129 m2 i Rynkeby

Dalsgårdsvej 25, 5350 Rynkeby

Dejlig lys indretning og lækre materialer danner ramme om boligens indretning: Entré, dejlig stor rummelig stue, 3 lyse funktionelle værelser, lækkert badeværelse samt et dejligt samtale/spise-køkken, 2 badeværelser samt praktisk bryggers.I opholdsrummene er der lyse laminatgulve - resten af gulvene er klinker med gulvvarme. Der er mulighed for selv at installere opvaskemaskine i køkken samt vaskemaskine og tørretumbler i bryggerset.Overskuelig have med flisebelagt terrasse samt eget redskabsskur.

Området

Rynkeby er beliggende i byzone, og er med sine ca. 600 beboere en af største lokalbyer i Kerteminde Kommune. Rynkeby har, ett potentiale til at udvikles som lokalcenter for de omkringliggende landsbyer.

Der er foruden en velfungerende friskole og børnehave, en dagligvarebutik, der betjener byen og det nærmeste opland. Erhvervsmæssigt er der i selve Rynkeby et mindre antal private håndværks- og servicevirksomheder orienteret langs bygaden.

Skovhuse er det erhvervsmæssige opland til Rynkeby. Her ligger en større metalvirksomhed, samt det tidligere tidligere Rynkeby Mosteri, der i dag rummer en møbelvirksomhed.

Erhvervsområdet er omfattet af lokalplan 13 og der er både syd og nord for det lokalplanlagte område, kommuneplanlagt fremtidige erhvervsarealer.

Byggeår 2008
Parkering Ja
Skole 500 m
Indkøb 500 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab, opvaskemaskine
Offentlig transport 500 m
Egen have Ja
Energimærke A2
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Eget udhus Ja

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Dalsgårdsvej

  Om Dalsgårdsvej

  Syv charmerende dobbelthuse i Rynkeby

  Rynkeby er med sine ca. 600 indbyggere en af de største lokalbyer i Kerteminde Kommune på Fyn. Byen er placeret ca. 17 km øst for Odense og byder på en meget velfungerende friskole og børnehave samt en skøn dagligvarebutik med alt det vigtigste til dagligdagen.

  På Dalsgårdsvej kan du flytte ind i en af de i alt 6 lejeboliger fordelt på 3 dobbelthuse eller det ene fritstående hus. Fælles for begge typer bolig er at indretningen er lys, materialerne er af god kvalitet og haven er overskuelig.

  Læs mere om ejendommen