Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Heimstaden Danmark overtager Fejringparken i Hedensted 

Udgivet den 8. september 2023

Den 1. september 2023 har Heimstaden Danmark overtaget Fejringparken i det østlige Hedensted. Ejendommen – som er første del af to etaper i Fejringparken - består af 34 række- og dobbelthuse. Alle er i ét plan, med egen have med tilhørende terrasse og carport.

De moderne og lyse lejeboliger byder på en enkel og funktionel indretning, med gode planløsninger, målrettet både den lille og store familie, samt seniorer. Boligerne er opført i 2023.

– ”Vi er rigtig glade for at byde velkommen til Fejringsparken og vores nye beboere i Heimstaden Danmark. Vores allerede solide tilstedeværelse i det Østjyske giver nu endnu flere muligheder for at tilbyde moderne og grønne boliger,” udtaler Michael Byrgesen Hansen, adm. direktør i Heimstaden Danmark.

Stationsbyen Hedensted har en god beliggende midt i Jylland og kalder sig selv for “Byen med sving i” grundet det høje aktivitetsniveau fra borgerne, samt den gamle hovedlandevej, der snoede sig gennem Hedensted. Byen har alt, hvad man som børnefamilie skal bruge til både hverdag og fritid. I Hedensted er der et godt udbud af daginstitutioner, SFO og skoler. Af større uddannelsesinstitutioner i nærheden, er Dania Erhvervsøkonomi i Hedensted med 25 forskellige uddannelser.

Hedensted har desuden en attraktiv placering midt imellem Vejle og Horsens, med blot 40 minutters kørsel til Aarhus.

I 2024 overtager Heimstaden Danmark den anden del af Fejringparken med 82 rækkehuse, hvormed vi vil eje og drive alle de 116 række- og dobbelthuse i Fejringparken. Ejendommen er en del af købet fra Selmer, som blev annonceret i august 2021. VEA har stået for udlejningen af boligerne.

Læs mere her: Fejringparken Ⅰ


Heimstaden er et af Europas ledende boligejendomsselskaber og -investor med cirka 163.000 lejeboliger i ni lande. Heimstaden køber, udvikler og forvalter lejeboliger i et evighedsperspektiv. Gennem omtanke, autenticitet og nytænkning, skaber Heimstaden værdi for vores ejere og lejere og udlever vores vision om at skabe boliger med omtanke – for en enklere og bedre hverdag. Hele koncernen tæller godt 2.100 ansatte i ni lande. Heimstaden Danmark har 250 medarbejdere fordelt over hele landet.