Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

34 række- og dobbelthuse i Hedensted

Fejringparken I

Familievenlige række- og dobbelthuse i trygge omgivelser

I det østlige Hedensted finder du Fejringparken I. Den nybyggede ejendom består af 34 række- og dobbelthuse, som alle er i ét plan og med egen have med tilhørende terrasse.

De moderne og lyse lejeboliger byder på en enkel og funktionel indretning, med gode planløsninger, målrettet både den lille og store familie. Boligerne har egen have og ligger tæt på fællesområder med legeplads.

Fejringparken består af i alt 116 lejemål i henholdsvis Fejringparken I, som stod færdig i juni 2023 og Fejringparken II, som stod færdig i november 2023. Ejendommen ligger tæt op ad skønne naturområder med veletablerede stisystemer samt udsigt til åbne markarealer, skov og sø.

3-4 værelser
78-98 m2
1,8 km
2 km til Hedensted St.

Fakta om lejeboligerne

I Fejringparken I finder du lyse og indbydende række- og dobbelthuse. Ejendommen er opført i holdbare materialer af høj kvalitet - og med gode planløsninger til både den lille og store familie.

Med en lejebolig i Fejringparken I får du:

  • Tre eller fire værelser
  • 78, 91 eller 98 m²
  • Rummelige og lyse boliger med god planløsning
  • Køkken-alrum med alt i hårde hvidevarer
  • Gulvvarme i alle rum
  • Have med tilhørende terrasse
  • Egen carport samt skur

Der kan ansøges om én mindre hund pr. lejemål.

Skøn beliggenhed tæt på by, liv og hverdagens fornødenheder

Stationsbyen Hedensted er en skøn by beliggende midt i Jylland og kalder sig selv for “Byen med sving i” grundet det høje aktivitetsniveau fra borgerne samt den gamle hovedlandevej, der snoede sig gennem Hedensted. Byen har alt, hvad man som børnefamilie skal bruge til både hverdag og fritid.

I Hedensted er der et godt udbud af daginstitutioner, SFO og skoler. Af større uddannelsesinstitutioner i nærheden, er Dania Erhvervsøkonomi i Hedensted med 25 forskellige uddannelser.

Få kilometer væk ligger Hedensted Golfklub og Hedensted Centret, som blandt andet byder på svømmehal, fitnesscenter, bowlinghal, tre haller, café og et sundhedshus.

Hedensted har desuden en attraktiv placering midt imellem Vejle og Horsens, og har kun 40 minutters kørsel til Aarhus.

2 km
1,8 km
1,2 km
1,3 km

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning