Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Find en ledig lejebolig i Odense

Lejeboliger i Odense

Er du på udkig efter lejebolig i Odense?

Odense er gennem de sidste par år transformeret fra en stor by til en storby, med alt hvad det indebærer. Hos Heimstaden har vi lejligheder og rækkehuse for enhver smag i Odense – Fyns hovedstad – det er bare at gå i gang med at udforske mulighederne.  

Odense bugner af kulturtilbud, oplevelsesmuligheder, caféer og restauranter, et sprudlende studieliv, masser af arbejdspladser, grønne parker og meget mere. Med placering midt i Danmark er Odense et rigtig godt valg.
I indre by er der liv og glade dage, mens forstæderne byder på både rækkehuse, lejligheder og huse til den moderne børnefamilie eller dem der ønsker lidt mere ro.

Odense er en attraktiv studieby med mange uddannelsesmuligheder, men er også perfekt til familier, der bl.a. kan nyde en dag i Odense Zoo eller deltage i de mange festivaler og aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Benyt også Odense Havn uanset om du er ung eller ældre, da du her finder koncerter, loppemarkeder, sportsfaciliteter på land og i vand, samt gastronomiske oplevelser – og trænger du til en dukkert, er havnebadet et fantastisk mødested.      

Infrastruktur tilpasset alle

Infrastrukturen har gennem de seneste år taget et kvantespring i Odense. Med den nye letbane kan man komme fra Odense NV til Odense SØ – nemt og bekvemt. Ligeledes giver Ring 2 og Ring 3 hurtig adgang til de mindre byer på Fyn, og sender bilerne på motorvej mod Kolding og København. Odense er et ideelt sted for pendlere både for dem der kører ud i Danmark samt for dem, der både arbejder og bor i Odenses indre by.

Mangler du en lejlighed nær byen og Odenses uddannelsesinstitutioner eller ønsker du at bo i rækkehus i grønne omgivelser? Vi har mange forskellige nybyggede og etablerede ejendomme med lejeboliger i forskellige størrelser og prisklasser, samt muligheden for både at bo tæt på byens liv og naturområder.

Find din lejebolig i Odense her

Hos Heimstaden tilbyder vi:

  • Lejligheder på to til fem værelser
  • Lejligheder til både store og små familier, singler og seniorer
  • Lejligheder i studiebyen Cortex Park ved Syddansk Universitet
  • Rækkehuse, dobbelthuse og tvillingehuse i grønne omgivelser
  • Et-og toplans rækkehuse i småbyerne uden for Odense

Du kan finde din drømmebolig og booke en fremvisning ved hjælp af søgefunktionen på hjemmesiden.

Hvis du vil se, hvad byen kan tilbyde af spændende aktiviteter og seværdigheder, så søg inspiration på Odense kommunes hjemmeside, hvor du finder information om både kunst og kultur, grønne oaser og børnevenlige aktiviteter.

Herunder ses et udsnit af ledige lejeboliger i Odense.