Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Tagensvej 129, 3. 54, 2200 København N
Tagensvej 129, 3. 54, 2200 København N
Tagensvej 129, 3. 54, 2200 København N
Tagensvej 129, 3. 54, 2200 København N
Tagensvej 129, 3. 54, 2200 København N
Plantegning for Tagensvej 129, 3. 54, 2200 København N
Vis boligen
Åbent hus - kræver ikke tilmelding
30. maj 2022, kl. 14:15-14:25
Mødested: Tagensvej 129, bagved bygningen på p-pladsen

1-værelses Lejlighed på 41 m2 i København N

Tagensvej 129, 3. 54, 2200 København N

Opgrænsende til det hippe Nørrebro ligger disse moderne lejligheder i en ældre, ombygget fabriksbygning fuld af autentisk atmosfære.

Nørrebro har i løbet af de seneste år har gennemgået en stor forvandling med sjæl og charme i behold. I dag færdes kreative kunstnere side om side med unge studerende og hippe forældre, hvor en skøn mosaik af supermarkeder, hyggelige caféer og lækre nye steder giver udgør gadebilledet.

Disse totalrenoverede lejligheder har højt til loftet, gulv til loft vinduer og masser af karakter i ægte New Yorker-stil. Lejlighederne som ligger fra 1. til 4. sal har brugsret til kæmpestor fælles tagterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen i de varme sommermåneder, og fælles vaskerum til brug for tøjvask. Lige nedenfor døren finder du direkte buslinjer til indre by og blot 2 minutters gang til nærmeste S-togstation. 

Hvis man drømmer om en moderne lejlighed med åben planløsning, men samtidigt ønsker at bo i en bygning med sjæl og industriel karakter, er Tagensvej det perfekte sted. Lejlighederne er indrettet så der er netop den plads, som man har brug for. Kvadratmeterne er godt fordelt på et åbent køkken/alrum og stue i ét. Lejlighedernes imponerende loftshøjde er udnyttet til at bygge en lille hems som passende kan bruges som kontor eller soveværelse. Ideelt til den kvalitetsbevidste single eller parret, der ikke vil gå på kompromis med stil.

Der er elevator i ejendommen.

Husdyr ikke tilladt. 

Deleboliger er ikke tilladt

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Tagensvej

    Om Tagensvej

    Moderne Nørrebrolejligheder med højt til loftet

    Lejeboligerne på Tagensvej i København N. er opført i en gammel papirfabrik, som er blevet forvandlet til en moderne lejlighedsbygning med respekt for den originale arkitektur. Arkitekterne har formået at bevare den industrielle stil med de originale betonlofter og synlige søjler, som skaber en rå kontrast til det lyse og moderne.

    Læs mere om ejendommen