Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

3-værelses Rækkehus på 85 m2 i Odense N

Hjulkronevænget 5, 5270 Odense N

Lejemålet ligger i Hjulkronevænget i Kirkendrup, Odense N. De 20 lejemål i Hjulkronevænget er alle opført som tvillingehuse.

Dette 3 værelses lejemål er i 2 plan og er indrettet med entré, hvorfra der er adgang til badeværelset samt til 1.salen. Dejlig rummelig stue som ligger i åben forbindelse med køkkenet. På 1.salen er der en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til soveværelset samt et værelse. Egen have med flisebelagt terrasse medfølger. Der er ligeledes redskabsskur til alle boligerne.

Området

Hjulkronevænget ligger i Kirkendrup. Kirkendrup ligger i den nordlige del af Odense, mellem Næsby og Næsbyhoved Broby.

Byen hører til Odense Kommune. Kirkendrup byder på indkøbsmuligheder til de nødvendige ting i dagligdagen som fx Kiwi Minipris. Hvis man skal handle stort ind ligger Næsby forholdsvis tæt på. I Næsby findes sportshal, skole, kirke og offentlig transport.

De 20 lejemål er fordelt på 4 forskellige typer. Der hører terrasse og have til hvert lejemål, samt parkering i forbindelse med bebyggelsen.

Der er rig mulighed for gåture i de grønne omgivelser, og børnene kan frit lege på den stille vej.

Byggeår 2003
Parkering Ja
Skole 3 km
Indkøb 1.2 km
Hvidevarer Komfur, emhætte
Dyr tilladt 1 hund el. kat, med forbehold
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.