Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lækre boliger i Kirkendrup, Odense

Hjulkronevænget

Dejlige boliger med rolig beliggenhed i Kirkendrup, Odense

Hjulkronevænget ligger i Kirkendrup i den nordlige del af Odense - lige mellem Næsby og Næsbyhoved Broby. Byen har nem adgang til hverdagens nødvendige ærinder, mens man skal til Næsby for at finde et bredere udvalg af butikker samt sportshal, skole, kirke og offentlig transport.

Boligerne er opført i fire forskellige typer, men fælles for alle gælder, at der er terrasse, have og gode parkeringsfaciliteter. Placeringen i de skønne grønne omgivelser giver god mulighed for udendørsaktiviteter såsom gå - og løbeture, leg og ophold. Vejen ved boligerne er meget stille og børnene kan derfor færdes trygt i området.

Tre til fire værelser
1,2 km til indkøb
3 km til skole
Parkering ved boligerne
Lejeboliger på Hjulkronevænget i Odense udlejes af Heimstaden

Fakta om boligerne

Boligerne er opført i 2003 og ligger på Hjulkronevænget i Kirkendrup, Odense N. Der er i alt 20 lejemål og de er alle opført som tvillinghuse i enten et eller to plan.

Med en bolig på Hjulkronevænget får du:

  • 72 - 94 m²
  • Køkken i åben forbindelse med stue
  • Gode og funktionelle værelser
  • Lyse elementer i køkken og badeværelse
  • Faste skabe i værelser
  • Terrasse og have
  • Eget redskabsrum
Lejeboliger på Hjulkronevænget i Odense udlejes af Heimstaden

Plads til ro og hyggelige stunder

Kirkendrup er en forstad til Odense og ligger syv kilometer fra midtbyen. Byen er rolig og tryg at vokse op i og byder på masser af dejlige naturområder, som nærmeste nabo.

Besøg f.eks. Kirkendrup skov nær boligerne, hvor man kan følge de hyggelige stier eller gå på opdagelse. Her kan du få mange timer til at gå i det skønne omgivelser.

I bydelen er du tæt på hverdagens fornødenheder såsom skole, børnehave og indkøb, og så er det værd at bemærke, at distancen til Odenses absolutte centrum kun er 7.5 km. Desuden har du bydelen Næste som nabo, hvor du også finder et stort udvalg af butikker, institutioner osv.

Lidt over en kilometer fra boligerne finder du to shelters med plads til 6 voksne i hver. Shelterpladsen har desuden et langbord med plads til 12 personer samt en bålplads som kan benyttes til arrangementer og forsamler i det fri.

~500 meter
~750 meter
~1,6 kilometer
~5,7 kilometer
~6,0 kilometer
~1,2 kilometer

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning