Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Rækkehus på 113 m2 i Vejle

H. C. Monrads Vej 17, 7100 Vejle

Boligerne er lyst og tidløst indrettet med hvide vægge og lofter til kip i et troldtekt-lignende materiale. Loftet i badeværelse og entré er nedsænket.

Køkken og stue er i ét, og dette centrale rum udgør boligens naturlige samlingspunkt med plads til madlavning, ophold og leg.

På badeværelset er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook. Der er gulvvarme i alle rum.

Der er faste hvide HTH-elementer i køkken, bad, bryggers og på værelserne, så boligen er lige til at flytte ind i. Der er ventilationsanlæg i alle rækkehuse, hvilket sikrer et godt indeklima. I byggeriet er der anvendt kvalitetsmaterialer, der er nemme at holde.

Udendørs er der flisebelagte terrasser på begge sider af husene samt lille have med hæk bag huset.

Ved entrédøren findes en udendørs vandhane.

Der er installeret Eniig fibernet i ejendommen.

El, vand og varme afregnes direkte med forsyningsværket. Der er luft/vand varmepumpe som varmeforsyning, hvor varmeforbruget bliver afregnet sammen med elforbruget.

OBS. Der vil i nogle af boligerne være terrassedør i soveværelset, mens der i andre er gulv-til-loft vindue.

Området

Grejs er en hyggelig lille by med ca. 1.500 indbyggere og en smuk beliggenhed ved Grejsdalen nord for Vejle. Byen har egen børnehave, skole og kulturcenter, samt en aktiv lokalbefolkning der sikrer et rigt foreningsliv, byfester m.m.

Grejs ligger ved den fredede Grejsdal, der er Danmarks dybeste dal. Grejsdalen byder på smuk, varieret natur med å, eng, mose og skovklædte skrænter. Her er et rigt dyreliv, og området indbyder til smukke vandreture.

Med en bolig i Grejs har du nem adgang til flere større byer og arbejdspladser. Tættest på er Vejle kun 10 minutter væk, men også Horsens, Brande, Kolding og Billund ligger under en halv time væk. Midtjyske motorvej er 2 km væk, og der er knap 5 km til E45.

Parkering Ja
Skole 1 km
Indkøb 5 km
Offentlig transport 400 m
Motorvej 2 km
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Køkkenelementer HTH
Dyr tilladt 1 hund, med forbehold
Byggeår 2020
Energimærke A2015
Hvidevarer Opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, glaskeramisk kogeplade, emhætte, vaskemaskine og tørretumbler

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.