Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Vis boligen

4-værelses Rækkehus på 109 m2 i Tjele

Gl. Viborgvej 1 F, 8830 Tjele

Lejemålet ligger på Gl. Viborgvej i Vejrumbro og er opført som et 2-plans rækkehus.

Dette 4 værelses lejemål er indrettet med entré og bryggers, hvorfra der er adgang til badeværelse. Fra stuen er der adgang til åbent køkken. Der er anlagt gulvvarme på badeværelset.

Fra entrén er der trappe op til 1. sal, hvor der er soveværelse med klædeskab samt værelse, depot og toilet.

Området

Byen er en idyllisk lille landsby med 425 indbyggere, og er beliggende på den nordlige skrænt i den smukke Nørreådal. Fra Kongshøj har man en vidunderlig udsigt over dalen, hvor man kan se Nørreåen bugte sig gennem landskabet. Vejrumbro er en landsby, der er kendt for sine smukke gader og huse.

Vejrumbro ligger 10 km fra Viborg og hører til Viborg Kommune.

Vejrumbro ligger tæt på Randers og Bjerringbro, så der er rig mulighed for at pendle til og fra arbejde. Med regelmæssige busafgange til både Randers og Viborg, er man ikke afhængig af at have bil - og man kan cykle af banestien ind til Viborg.

Af institutioner kan nævnes Vejrum-Viskum Friskole, der har undervisning fra børnehaveklassen og op til 8. klasse, og børnehaven er nabo til friskolen.

Af indkøbsmuligheder kan nævnes Vejrumbro Købmandsgård, der er en Kvik/Sparkøbmand, som også fungerer som apotek med receptudlevering og posthus.

Byggeår 2008
Parkering Ja
Skole 600 m
Indkøb 600 m
Hvidevarer Komfur, emhætte, køle/fryseskab
Dyr tilladt 2 hunde el. katte, med forbehold
Eget udhus Ja
Egen have Ja
Energimærke B

Reservation

Du har mulighed for at reservere en lejebolig, når du er på fremvisning eller til åbent hus. Dette vil foregå digitalt. Derfor opfordrer vi til, at du medbringer NemID, hvis du overvejer at foretage en reservation. Vi ser frem til at møde dig.

Få en fremvisning

Ønsker du at høre mere om boligen og mulighed for at booke en fremvisning? Send os dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig hurtigst muligt.