Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

18 rækkehuse i idylliske rammer i Tjele

Gl. Viborgvej

18 rækkehuse i idylliske rammer i Tjele

I den lille idylliske landsby Vejrumbro i Tjele finder man disse hyggelige og pæne rækkehuse på Gl. Viborgvej. Husene er indrettet funktionelt med god plads til hele familien og dejligt køkken-alrum, hvor man kan samles til leg og hygge i hverdagen.

Byen ligger på den nordlige skrænt i den smukke Nørreådal. Fra Kongshøj har man en vidunderlig udsigt over dalen, hvor man kan se Nørreåen bugte sig gennem landskabet. Midtbyen har masser af atmosfære med gader og huse, der oser af sjæl og charme. 10 km mod vest kan du nyde Viborg, som har et stort udvalg af spisesteder, butikker og arrangementer.

Vejrumbro ligger også tæt på Randers og Bjerringbro, så der er rig mulighed for at pendle til og fra arbejde. Har du ikke bil, kan du benytte de regelmæssige busafgange til byerne og er du frisk på en cykeltur, kan du også cykle af banestien ind til Viborg.

Tre til fem værelser
600 m til indkøb
600 m til skole og daginstitution
Have og terrasse
Heimstaden lejeboliger på Gl. Viborgvej i Tjele

Fakta om boligerne

Rækkehusene på Gl. Viborgvej er opført i 2008 og byder på både rækkehuse i et og to plan. Fælles for alle lejemålstyperne er køkkenet i hel eller delvis åben forbindelse med stuen, de gode værelser og de lyse elementer.

Med en bolig på Gl. Viborgvej får du:

  • 73-109 m²
  • Køkken-alrum i forbindelse med stue
  • Funktionel entré og bryggers
  • Gulvvarme på badeværelse
  • Klædeskab i soveværelse
  • Ekstra toilet i toplanslejemålene
  • Udhus og parkering
  • Have og terrasse
Heimstaden lejeboliger på Gl. Viborgvej i Tjele

Velfungerende by med et stærkt sammenhold

Vejrumbro ligger mellem Viborg og Bjerringbro og har masser at byde på, til trods for den landlige placering. Her kan du nyde fantastisk natur ved Nørreådalen mens du trygt kan sende børnene af sted i lokalsamfundet, hvor ildsjæle gør en stor indsats for byen.

Kun 600 meter fra boligerne på Gl. Viborgvej finder du Vejrumbro Fri, som har samlet både skole, børnehave og vuggestue ét sted. Det er også her du finder aktivitetsparken med multibane og Vejrumbro Boldklub, som både tilbyder fodbold, badminton og gymnastik.

Fællesskabet fejres og holdes ved lige gennem arrangementer og events som Vejrumbro Open Air, Banko og koncerter.

Natur i sin fineste og reneste form kan nydes i området ved Nørreådalen, hvor der er faciliteter som shelters, bålplads og træningsanlæg. Her kan man få mange timer til at gå med at fiske, ro i kano og kajak og lave bålmad.

Skal du have gang i benene kan du snøre vandreskoene og besøge Ø Bakker få kilometer mod øst. Her finder du det langstrakte bakkedrag midt i Nørreådalen og fra toppen af de stejle bakker kan du opleve en storslået udsigt over området.

~650 meter
~5,8 kilometer
~600 meter
~10 kilometer
~450 meter

Ledige lejeboliger i Gl. Viborgvej

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning