Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Charmerende dobbelthuse i Rynkeby

Dalsgårdsvej

Syv charmerende dobbelthuse i Rynkeby

Rynkeby er med sine ca. 600 indbyggere en af de største lokalbyer i Kerteminde Kommune på Fyn. Byen er placeret ca. 17 km øst for Odense og byder på en meget velfungerende friskole og børnehave samt en skøn dagligvarebutik med alt det vigtigste til dagligdagen.

På Dalsgårdsvej kan du flytte ind i en af de i alt 6 lejeboliger fordelt på 3 dobbelthuse eller det ene fritstående hus. Fælles for begge typer bolig er at indretningen er lys, materialerne er af god kvalitet og haven er overskuelig.

126 m² og fire værelser
400 m til indkøb
Parkering ved boligerne
500 m til skole
Lejeboliger på Dalsgårdsvej i Rynkeby

Fakta om lejeboligerne

Med en indbydende indretning og gedigne materialer får du på Dalsgårdsvej en bolig du kan bo trygt og godt i mange år frem. Boligerne er indrettet med entré, stor stue, tre værelser, to gode badeværelser samt spisekøkken og praktisk bryggers.

Med en bolig på Dalsgårdsvej får du:

  • Lyse laminatgulve i værelser
  • Klinker med gulvvarme i øvrige rum
  • Have og flisebelagt terrasse
  • Eget redskabsrum
Lejeboliger på Dalsgårdsvej i Rynkeby

Fællesskab og naturskønne omgivelser

I naturskønne og rolige omgivelser nær Kerteminde Fjord, Kerteminde og Odense finder man Rynkeby. Et lille lokalsamfund med en stor fællesskabsfølelse.

Centreret omkring Rynkeby Kirke finder man Rynkeby Friskole med SFO og Klub, den lokale indkøbsforretning og tankstation. I området finder du også Nymarken Skole og Børnehus, hvor 0.-9. klassetrin undervises, og hvor op til 70 børn kan gå i børnehuset. Ved siden af skolen finder man Nymarkshallen, hvor områdets idrætsforeninger holder til.

Langs Rynkeby Bygade finder man både autoværksted, frisør, galleri og offentlig transport.

Byen bliver løbende vedligeholdt og forskønnet, f.eks. er Kirkestien blevet anlagt. Kirkestien går fra mesterrækken og hen til stien mellem Rynkeby Bygade og Dalsgårdsvej.

Skal der afholdes store arrangementer finder du også Rynkeby Forsamlingshus i byen, som har plads til 150 personer.

Lejeboliger på Dalsgårdsvej i Rynkeby

Nydeligt byggeri med masser atmosfære

Dette projekt består af i alt syv boliger - tre blokke med dobbelthuse med to boliger og ét fritliggende hus. Alle lejeboliger er på 126-129 m² og har fire værelser.

Boligerne er opført i 2009 og fremstår flot med for- og bagmur i tegl med blankt murværk udvendigt i gul sten og tag af rødt vingetegl.

I boligerne er der åbent køkken med klinkegulv med gennemgang til bagvedliggende værelse og bad. Køkkenet er fremstillet i elementer i god kvalitet med lys ask låge og mørkegrå laminatbordplader.

Der er anlagt parkeringspladser ved ejendommene.

7,9 km
7,7 km
500 m
5,9 km
8,0 km
8,4 km

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning