Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lejeboliger nær indkøb og natur i Odense

Vanddråben

Attraktive lejeboliger i Seden Syd nær Odense

Vanddråben byder på 62 lækre lejligheder, der varierer i størrelsen 45-92 m² fordelt på to til fire værelser - med mulighed for egen altan. Alle lejlighederne er indrettet lyst og indbydende med gode, rummelige værelser. Ejendommen er opført i to etaper i hhv. 2009 og 2020 og ligger i et nyere boligområde omgivet af grønne rammer i Seden Syd - en bydel i udvikling i den nordøstlige del af Odense.

Odenses pulserende byliv med caféer, restauranter og shoppingmuligheder ligger blot en cykeltur væk langs Kertemindestien, og samtidig byder nærområdet byder på både natur og natur. Derudover er du kun 15 km fra den hyggelige kystby Kerteminde med lækker badestrand og stor lystbådehavn.

2-4 værelser
600 m til indkøb
Parkering ved boligerne
200 m til offentlig transport
Heimstaden lejeboliger i Vanddråben, Odense

Fakta om lejeboligerne

Vanddråben etape 1 (2009) består af to typer lejligheder; Fire værelser fordelt på 90 m² i to plan, samt to værelser fordelt på 45 m² i et plan. I begge typer får man køkken i åben forbindelse til stuen, lille entré samt gode værelser.

Vanddråben etape 2 (2020) er også inddelt i to forskellige typer; et-plans og to-plans. Begge typer er med tre værelser og 92 m², åbent køkken-alrum, entré og veldisponerede værelser.

Med en bolig i Vanddråben får du:

  • Hvide køkkenelementer
  • Faste skabe i værelser
  • Gulvvarme overalt (2020) eller på badeværelse og i entré (2009)
  • Gode parkeringsforhold
  • Fælles legeplads og grønne arealer
  • Kort afstand til skole og institutioner
  • Eget redskabsrum til hver lejebolig
Se ledige boliger
Heimstaden lejeboliger i Vanddråben, Odense

Indkøb, skole, børnepasning og et rigt foreningsliv

Fra Vanddråben er der 8 km til Odense centrum og ca. 11 km til Syddansk Universitet. Der er gode busforbindelser og cykelstier i området som fører til både skole, daginstitutioner, indkøb og fritidsinteresser. Den nye Ring 3 giver mulighed for at komme frem til motorvejen på kun 10 minutter.

Særligt karakteristisk for bydelen er nærheden til H. C. Andersen Skoven, som indbyder til traveture i det grønne samt Odense Fjord og naturen omkring den. Helt ud til fjorden finder man Seden Strandby og en lille havn.

I området finder man også Fjordager Idrætsforening med både sport og teater. Foreningslivet er generelt rigt i Seden og Seden Syd, med bandt andet en aktiv borgerforening, en lokalhistorisk forening og et stort engagement i blandt andet Fjordens Dag, som samler Sedens beboere på tværs af generationer.

Seden Syd er altså en perfekt placering der betyder, at hverdagen kan fungere optimalt for alle parter.

3,9 km
900 m
10,8 km
2,1 km
2,3 km

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Ledige lejeboliger i Vanddråben

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning