Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse lejligheder på torvet i Rudkøbing

Torvegården

Lejligheder på torvet i stemningsfulde Rudkøbing

Torvegården består af 29 lyse lejligheder centralt placeret i den gamle fynske købsstad, Rudkøbing. Lejeboligerne rummer alle to værelser fordelt på 75-80 m² - med egen altan eller terrasse i stueplan, hvorfra du kan nyde byens stemning og årstidernes skifte. Boligerne har gode planløsninger og et godt lysindfald gennem vinduerne. Her bor du på en attraktiv beliggenhed, med en skøn kombination af både ro og privatliv, aktivitet og byliv.

I Torvegården bor du i gåafstand til Rudkøbings stemningsfulde byliv med mange specialbutikker, gode spisesteder, museer og livet langs havnen med badeanstalt, strand, friluftsliv og legepladser til de mindste.

2 værelser
Mange indkøbsmuligheder
Gåafstand til caféer og restauranter
Nær Rudkøbing Havn

Vi skal brug dit samtykke for at vise indholdet

Vi bruger Google Maps som online korttjeneste. Da Google registrerer statistik for brug af deres kort på tværs af hjemmesider, skal vi bruge dit samtykke for at vise indholdet.

Accepter statistiske cookies for at se dette kort.

Opdater dit samtykke

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning