Brug Google til at oversætte siden. Heimstaden er ikke ansvarlig for oversættelsen.

Lyse lejligheder med god beliggenhed i Risskov

Syrenhuset

Lyse og moderne lejeboliger i Risskov

Syrenhuset i Risskov er bygget i 2017 og består af to-, tre- og fireværelses lejligheder med store altaner samt en fælles tagterrasse. Her får du en moderne bolig tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Syrenhuset er en del af det nye, attraktive boligkvarter, Engbyen i Risskov, hvor også ejendommene Enghaven, Lynghaven, Valnøddehuset og Bellishuset ligger. I Engbyen er bæredygtighed, naboskab og fællesskab i højsædet. Med unik beliggenhed i Risskov har du alt, hvad du skal bruge i nærheden – og skal du til Aarhus C, kommer du let omkring med letbanen, der ligger få minutters gang væk.

Med en lejebolig i Syrenhuset bliver du en del af et blomstrende naboskab.

2-4 værelser
Tæt på Aarhus
Masser af grønne fællesområder
Kort afstand til offentlig transport

Fakta om boligerne

Syrenhuset tegnet af Arkitema Architects og er fordel på to-, tre- og fireværelses lejligheder.

I alle lejligheder får du:

  • To til fire værelser
  • Gode planløsninger med køkken-alrum, lyse rum og store vinduer
  • Egen altan eller terrasse
  • Fælles tagterrasse
  • Inventar fra Svane
  • Siemens hårde hvidevarer
  • Adgang til elevator
  • Fri parkering
  • Eget depotrum

Udlejes ikke som deleboliger.

Husdyrhold er ikke tilladt og det er ikke muligt at opnå tilladelse til husdyrhold.

Rolige omgivelser og godt nærmiljø

Syrenhuset er beliggende i Engbyen. Her har man indkøb lige om hjørnet, og er i gåafstand til offentlig transport, herunder letbanen, som gør det yderst nemt at nå Skejby Sygehus, Aarhus Universitet og ikke mindst centrum af Aarhus.

I kort afstand herfra findes mange indkøbsmuligheder, specialbutikker, café, bager, skole, daginstitution og fitness. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvorfor området er meget børnevenligt. Her er ligeledes fælles gårdhave og legeplads til de mindste.

Engbyen – Aarhus' nye visionære boligkvarter

Engbyen er et nyt, grønt boligkvarter med en unik beliggenhed i Risskov, tæt på Aarhus. Med en lejebolig i Engbyen får du moderne komfort i et trygt boligkvarter, hvorfra du nemt kan komme til centrum af Aarhus, tage en dukkert ved Den Permanente, nyde en picnic i Riis Skov og løbe en tur langs Bellevue strand.

Som beboer i Engbyen bemærker du hurtigt de mange grønne åndehuller. Et centralt element i boligkvarteret er nemlig fokus på bæredygtighed og vild natur med vilje. I væksthuse og blomsterkasser titter brombær, nordisk eng, salvie og timian frem, og de to gårdrum i midten af karrébebyggelserne inviterer til hyggelige stunder på tæpper og ved borde og bænke.

Den varierede bynatur bidrager desuden til øget biodiversitet for insekter. På den urbane sti ved letbanen vokser træer og buske langs kantzonerne, og derudover sørger beplantningen ved bygningerne for at holde soklen fri og ventileret.

Ledige lejeboliger på Syrenhuset

Få nyheder fra Heimstaden Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få aktuelle nyheder om bl.a. ledige boliger, åbent hus og events - direkte leveret til din indbakke. Vi lover ikke at spamme dig og du kan altid framelde dig igen.

Bemærk: Ledige lejeboliger bliver løbende slået op her: Boligsøgning